Marazzi Stream

De Marazzi Stream is een collectie keramische tegels met de inspiratie gevonden in natuursteen. Marazzi Tegels heeft met de Stream collectie een fraaie, keramische interpretatie op de markt gezet met een natuurgetrouw uitstraling. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een totaalprijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom.

De afbeeldingen van deze collectie:

Marazzi Stream collectie

Met de diepte van zijn op natuursteen geïnspireerde oppervlakken creëert de Stream een tijdloze stijl, een mix van schoonheid, functionaliteit en veelzijdigheid.De nieuwe Marazzi Stream collectie bestaat uit 5 kleuren in 4 verschillende maten voor vloeren en 20×50 maat voor wanden met bijpassende mozaïeken en decorafwerkingen. Ideaal voor elke ruimte in huis, reikt ook naar buiten in de gestructureerde afwerking, voor visuele continuïteit tussen binnen en buiten in residentiële en commerciële projecten.

Stream toepassing

De Marazzi Stream tegels zijn in vele verschillende ruimtes en projecten toe te passen. De rustieke natuurstenen look van deze collectie leent zich uitstekend voor allerlei gebruiken. Daarnaast heeft de Stream collectie ook nog een mozaïek en decor mogelijkheden, om aangepast te worden naar eigen wens.

Kleuren en afmetingen Stream collectie

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Stream White
– Stream Grey
– Stream Antracite
– Stream Ivory
– Stream Beige

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Meer informatie over deze collectie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen