Marazzi Instinto

Rustieke kenmerken van natuursteen is hetgeen de inspiratie voor Marazzi Instinto tegels heeft gevormd. Deze natuursteenlook collectie is verkrijgbaar in 5 kleuren met elk hun eigen charme. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor de collectie. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie natuursteenlook tegels Marazzi Instinto

De Marazzi Instino keramische tegels brengen de harmonieuze samensmelting van steen en beton tot leven in vijf neutrale tinten, variërend van het lichte Ivory, Bone en Greige tot het diepere Iron en Smoke. Deze collectie wordt aangeboden in een scala van drie verschillende maten: 100x100, 60x120 en 60x60. Dit veelzijdige assortiment is geschikt voor een breed scala aan installatiepatronen en combinaties, zowel binnen als buiten, en is perfect voor locaties waar anti-slip eigenschappen vereist zijn, dankzij de beschikbaarheid van alle kleuren en maten met een R10-coëfficiënt. Mogelijk gemaakt door de StepWise technologie. Deze technologie biedt slipweerstand zonder in te leveren op het zachte "gevoel" van de Marazzi Instinto tegels.

De kleuren en afmetingen van de collectie Marazzi Instinto.

Kleuren:

  • Instinto Bone
  • Instinto Greige
  • Instinto Iron
  • Instinto Ivory
  • Instinto Smoke

Afmetingen

60x60 cm, 60x120 cm, 100x100 cm.

Voor binnen en buiten door hoogwaardige technologie

De Marazzi Instino collectie vertegenwoordigt een geavanceerde combinatie van technische excellentie en esthetische mogelijkheden. Hierdoor is het ideaal voor het decoreren van verschillende soorten residentiële en commerciële ruimtes, zowel binnen als buiten, met een minimalistische maar karaktervolle stijl. Deze tegels kunnen ook prachtig worden gecombineerd met andere inspiratiebronnen qua materialen.

Marazzi Instinto tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de collectie Marazzi Instinto aan tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met een goed advies. Wilt u advies of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens onze showroom bezoeken. Waar de verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
De collectie Marazzi Instinto