Marazzi Frammento

De Marazzi Frammento is een collectie keramische terrazzo look tegels. De inspiratie voor deze collectie is gehaald uit Venetiaans terrazzo. Met deze inspiratie weet de collectie dynamiek in alle projecten te brengen. Regge Tegels & Vloeren biedt u de Marazzi Frammento tegels aan tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave? Vraag hier dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Marazzi Frammento

Marazzi Frammento is de nieuwste collectie keramische tegels van Marazzi tegels. Dit is een collectie die Venetiaanse Seminato opnieuw interpreteert voor eigentijdse smaak, waarbij kunstmatige intelligentie wordt ingezet om kleuren en afwerkingen te creëren die niet te vinden zijn in het oorspronkelijke, traditionele product. Voor het eerst werd het patroon van dit product ontwikkeld met behulp van de gepatenteerde DDGAN-technologie, die het inspiratiemateriaal analyseert, de kenmerkende eigenschappen interpreteert en kunstmatige intelligentie inzet om volledig nieuwe, volledig herwerkte afbeeldingen voor de producten te genereren, met behoud van de esthetiek van het origineel. De Marazzi Frammento collectie omvat drie kleuren en drie chip-afmetingen, Micro, Macro en Maxi, ingelegd in neutrale achtergronden en in tinten die zijn afgestemd op elke kleur. Het resultaat is een esthetisch levendig materiaal met uitstekende technische prestaties, ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Kleuren:

  • Frammento Azzurro
  • Frammento Cotto
  • Frammento Verde

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm

Marazzi Frammento tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse esthetiek met de innovatieve Marazzi Frammento tegels of een meer traditionele stijl, Regge Tegels & Vloeren biedt de expertise en het assortiment om aan al uw tegelbehoeften te voldoen. Ontdek de mogelijkheden van Marazzi Frammento tegels met de hulp van Regge Tegels & Vloeren en transformeer uw ruimte in een oase van schoonheid en stijl. Voor advies over de collectie bent u van harte welkom in onze showroom. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie