Marazzi Uniche

De look van het natuurlijke kalksteen is als basis gebruikt voor de Marazzi Uniche collectie. Deze basis geeft de Uniche collectie een natuurlijk charme van levensecht natuursteen, dat binnen deze collectie is samengevoegd met de praktische en kwalitatieve voordelen van hoogwaardig keramiek, waar Marazzi Tegels bekend om staat. De Marazzi Uniche collectie kan worden gebruikt voor wand-, vloer en buitentoepassingen!

Wilt u meer informatie over de Marazzi Uniche tegels? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, of een bezoek een brengen aan onze showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het natuurlijke karakter van de Marazzi Uniche

De Marazzi Uniche heeft de look van het natuurlijke kalksteen. In deze collectie is de schoonheid van vier mediterrane kalkstenen verwerkt. Hiermee herleeft in de Marazzi Uniche collectie keramische tegels het gevoel van natuur en innovatie. Natuurlijke grondstoffen, een duurzaam, state-of-the-art productieproces, en een nieuwe technologie, toegepast op de structuur en oppervlak voor de eerste keer, creëren een collectie met een sterke visuele en tactiele persoonlijkheid en een uiterst realistische natuursteenlook. De StepWise technologie voegt antislipeigenschappen toe aan het zacht aanvoelende oppervlak en maakt de tegels geschikt voor binnen- en buitenruimtes die vochtig kunnen worden. Voor het creëren van unieke sferen, binnen en buiten, in zowel restauratieprojecten als hedendaagse ruimtes is de Marazzi Uniche een geschikte oplossing.

Ook voor buiten

Marazzi heeft aan de Marazzi Uniche collecite ook een 20 mm mogelijkheid toegevoegd, met de Marazzi Uniche20. Deze afwerking met 20 mm dikte maakt de kalksteen look keramische tegels ook geschikt voor buitenruimtes. Alle kleuren uit de collectie zijn verkrijgbaar voor buiten. Samen met twee afmetingen, namelijk 60x60 cm en 60x120 cm.

Kleuren en afmetingen

De Uniche tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Uniche Ostuni
  • Uniche Cadiz
  • Uniche Arles
  • Uniche Avigone

Afmetingen

30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm (ook voor buiten), 60x120 cm (ook voor buiten).

Meer informatie over de Marazzi Uniche?

Heeft u interesse in de Marazzi Uniche en wilt u meer informatie? Kom dan langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Om direct een scherpe prijs van ons te ontvangen kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u bezig bent met een zakelijk project kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie