Marazzi Scenario

Marazzi Scenario is een serie keramische tegels waarvan de inspiratie is gevonden in de Majolica stijl. De Majolica stijl heeft geschilderde texturen aan het oppervlak die levendige structuren voor iedere ruimte kunnen creëren.

Direct een scherpe prijs krijgen voor de Scenario collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Op zoek naar meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Scenario collectie

De Marazzi Scenario collectie roept het gevoel van historische architectuur op, in combinatie met de moderne kwaliteit van keramiek. Deze collectie bevat naast de kleurvariaties ook speciale motieven om iets extra’s aan elke ruimte toe te kunnen voegen. Deze collectie heeft 5 kleurvariaties en is verkrijgbaar in de afmeting 20×20 cm.

Scenario toepassing

Binnen de architectuur wereld is deze uitstraling zeer populair. Daarom wordt deze uitstraling vaak gebruikt in restaurants of hotels. Maar ook bij u thuis kan de uitstraling van de Scenario collectie goed tot zijn recht komen.

Scenario kleuren en afmetingen

De Scenario collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Scenario Azzuro
– Scenario Bianco
– Scenario Blue
– Scenario Grigio
– Scenario Nero

Afmetingen:

20×20 cm

Marazzi Scenario kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Scenario collectie aanbieden tegen een scherpe prijs door directe contacten met de fabriek. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Scenario collectie