Marazzi Evolutionmarble

1 woord binnen de naam, Marazzi Evolutionmarble verklapt eigenlijk al waar deze Marazzi tegel op is gericht: marble, oftewel een prachtige marmer-look. De Marazzi Evolutionmarble, is gericht op het nabootsen van een marmer-look in een keramische tegel. De Marazzi Evolutionmarble is gebaseerd op 2 van de meest populaire marmersoorten: Calacatta en Nero Marquinia. De basiskleur van Calacatta marmer is wit, met variaties hierop. De basiskleur van Nero Marquina is grijs, of zwart, ook met variaties hierop. Met de Evolutionmarble wordt de mogelijkheid gegeven om de luxe uitstraling van marmer in de vorm van hoogwaardig keramiek overal aan te brengen!

Een marmerlook, in de vorm van hoogwaardig keramiek, en ook nog tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor meer inspiratie. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Evolutionmarble collectie

De Marazzi Evolutionmarble heeft verscheidene donkere en lichte tinten. De Evolutionmarble wordt geproduceerd in zeer grote, tot zeer kleine maten zodat de Marazzi Evolutionmarble uitstekend aangepast kan worden op de wens van de klant. Door de XL-formaten binnen deze serie kan één aansluitend oppervlak worden gecreëerd. Dit komt doordat er minder voeg gebruikt hoeft te worden. Dit aansluitende oppervlak versterkt het luxe gevoel van de Evolutionmarble serie!

Evolutionmarble toepassingen

De Marazzi Evolutionmarble is zeer geschikt voor openbare ruimtes met een chique uitstraling, bijvoorbeeld musea of hotels. Maar de Marazzi Evolutionmarble leent zich ook zeker perfect toe te passen voor uw woonkamer, keuken of badkamer. Geef elke ruimte een luxueuze, designvolle uitstraling met de Marazzi Evolutionmarble!

Evolutionmarble kleuren en afmetingen

De Evolutionmarble collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Evolutionmarble is te verkrijgen in de kleuren:
– Evolutionmarble Bronzo Amani
– Evolutionmarble Bronzo Calacatta (Oro)
– Evolutionmarble Golden Cream
– Evolutionmarble Grey
– Evolutionmarble Nero Marquina
– Evolutionmarble Onice
– Evolutionmarble Tafu
– Evolutionmarble White Rhino

De Evolutionmarble is te verkrijgen in de afmetingen:
14,5×58 cm, 15×120 cm, 15×60 cm, 29×58 cm, 30×60 cm, 58×58 cm, 58×116 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 72×145 cm

Marazzi Evolutionmarble kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de scherpste prijs en bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in Marazzi Evolutionmarble de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Evolutionmarble collectie: