Marazzi Alba

De Marazzi Alba is een collectie keramische tegels, die bestaat uit 3 natuursteenlook variaties en 1 houtlook variatie. De natuursteenlooks van de Marazzi Alba hebben kenmerken van marmeren aderen. De houtlook is geinspireerd op eikenhout. Deze verschillende looks kunnen ook gecombineerd worden!

Direct een scherpe prijs ontvangen voor de Alba collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Alba collectie

De Marazzi Alba collectie is geproduceerd met behulp van de nieuwste antibacteriele technolgie van Marazzi, de Puro Marazzi antibacteriele technologie. Met deze technologie garandeert de serie een hygienisch oppervlak. Met de 3 natuursteenlooks en 1 houtlook uit de collectie kan de Alba een ideale basis vormen voor prachtige elegantie in iedere ruimte.

Alba toepassing

Wilt u een natuursteenlook combineren met houtlook tegels, dan is de Marazzi Alba de ideale toepassing. De verschillende looks van de collectie zijn perfect op elkaar afgestemd. Uiteraard kunnen de tegels ook apart worden toegepast om elegantie in iedere ruimte te verkrijgen.

Kleuren en afmetingen

Kleuren en afmetingen Alba serie.

Kleuren:

  • Alba Arena
  • Alba Blanco
  • Alba Greige
  • Alba Roble

Afmetingen:

30x60 cm, 20x120 cm, 30x90 cm, 60x60 cm, 60x120 cm.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Marazzi Alba? Dan kunt u direct contact met ons opnemen, of eens langskomen bij ons in de showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Marazzi Alba serie afbeeldingen