Marazzi Fabula

De Marazzi Fabula is een collectie keramische marmerlook tegels. In deze collectie zijn verschillende marmerlooks verwerkt. Die tot in het kleinste detail alle charme van het natuurlijke materiaal bevatten. Deze collectie bevat ook een speciale afwerking voor wanden, de Marazzi Fabula Wall. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze marmerlook tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

De Marazzi Fabula collectie marmerlook tegels

Marmer staat bekend als de belichaming van elegantie en zuiverheid. Met de Marazzi Fabula collectie worden de meest neutrale varianten van marmer, de witten met hun verfijnde aders en de warmere beige tinten, opnieuw geïnterpreteerd in een eigentijdse stijl in een zeer tastbare collectie van keramiek. Het gebruik van de 3D Ink-technologie maakt elke tegel uniek en geeft de aders zowel diepte als glans. De onderstaande kleuren en afmetingen zijn in de collectie verwerkt.

Kleuren:

  • Fabula Calacatta
  • Fabula Golden
  • Fabula Marfil
  • Fabula Statuario
  • Fabula Travertino

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 100x100 cm, 33x100 cm (Wall)

Marazzi Fabula Wall

In de collectie is ook een speciale wandafwerking opgenomen, de Marazzi Fabula Wall. De Marazzi Fabula Wall biedt een selectie van wandbekledingen die perfect passen bij de vloertegels. Deze collectie omvat tastbare decors en driedimensionale structuren, waardoor uw uw wanden kunt bekleden met dezelfde elegantie en stijl als de vloer. Of u nu een complete marmerlook wilt creëren in uw ruimte of gewoon wat extra textuur en dimensie wilt toevoegen, de Marazzi Fabula en Fabula Wall collecties bieden u alle tools om uw ontwerpdoelen te bereiken en uw ruimte te transformeren in een oase van tijdloze elegantie.

Deze marmerlook tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Marazzi Fabula marmerlook keramische tegels bieden wij u aan tegen een aantrekkelijke prijs. Naast een goede prijs geven wij natuurlijk ook graag advies over de mogelijkheden van de collectie. Hiervoor kunt u onze showroom bezoeken. Of neem bij vragen direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de tegels