Marazzi Zellige

De Marazzi Zellige is een serie keramische tegels geïnspireerd op Marokkaanse Zelliges. De Zelliges staan bekend om de prachtige, kleine formaten en vormen samen met de opvallende en fraaie kleuren. Met de Marazzi Zellige geeft Marazzi de mogelijkheid om de prachtige uitstraling van Zellige tegels te verkrijgen in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek.

Interesse in de Zellige collectie van Marazzi? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van de Zellige collectie:

Marazzi Zellige collectie

De Zellige collectie heeft de inspiratie gevonden in Marokkaanse Zellige tegels. Deze worden geproduceerd door klei met water te mengen waarna de Zelliges handgevormd worden gemaakt. Deze uitstraling en vormen van Zelliges is overgenomen in keramiek door Marazzi. De kenmerken van Zelliges, onregelmatige structuren en de kleurdegradaties, zijn van een mysterieuze glans voorzien. Samen met het opvallende kleurpallet is de Marazzi Zellige collectie zeker uniek te noemen.

Marazzi Zellige toepassing

Met de Marazzi Zellige brengt u een vleugje Marokko-stijl in uw eigen ruimte en geeft u uw kamers een unieke en adembenemende uitstraling, verfijnd met de bijzondere charme van de traditionele productietechnieken. Daarom is de Zellige stijl ook zeer populair onder architecten en interieurdesigners.

Zellige kleuren en afmetingen

De Zellige collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Zellige Argilla
– Zellige Bosco
– Zellige Cammello
– Zellige Carbone
– Zellige China
– Zellige Cielo
– Zellige Corallo
– Zellige Gesso
– Zellige Lana
– Zellige Petrolio
– Zellige Salvia
– Zellige Turchese

Afmeting:
10×10 cm

Marazzi Zellige kopen?

De Marazzi Zellige collectie vindt u tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien in een goed en bijpassend advies. Vraag voor de scherpe prijzen direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen