Marazzi Treverklife

Zoekt u Marazzi tegels met een natuurlijke houtlook, die tot in de details perfect is overgenomen, zonder al het ongemak van hout? Dan biedt de Marazzi Treverklife een geweldige uitkomst. De Treverklife is houtlook keramisch parket, waarvan eikenhout de inspiratie was. Alle natuurlijke kenmerken, bijvoorbeeld de knoesten en de structuur, zijn detaillistisch tot in het kleinste puntje overgenomen. Bekijk meteen afbeeldingen van de collectie.

Een scherpe prijs voor dit keramisch parket? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Treverklife

Enkele afbeeldingen van de Marazzi Treverklife:

Treverklife Walnut

Treverklife Industrial

Treverklife Honey

Treverklife Honey

Treverklife Cherry

Lees meer over Marazzi Treverklife

Marazzi Treverklife collectie

Marazzi Treverklife elke ruimte een prachtige, sfeervolle entourage. Warmte en gezelligheid zullen de boventoon gaan voeren in elke ruimte waar de Marazzi Treverklife aanwezig is. De voordelen van keramisch parket t.o.v. echt hout-parket, zit hem voornamelijk in het onderhoud. Keramisch parket behoefd namelijk minimalistisch onderhoud. Hierdoor zult u niet te maken krijgen met bv. Kromtrekking of houtrot. De Marazzi Treverklife bevat dus alle kenmerkende elementen van houtlook, maar uw plezier zal des te meer zijn door alle voordelen dat keramiek met zich mee brengt.

Marazzi Treverklife kleuren en afmetingen

De Treverklife collectie is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De  Treverklife bestaat uit de volgende kleuren:
–  Treverklife Honey
–  Treverklife Cherry
–  Treverklife Walnut

De Treverklife is te verkrijgen in de afmetingen:
20×120 cm, 25×160 cm.

Marazzi Treverklife kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de scherpste prijs bieden voor de Treverklife collectie.

Bent u geïnteresseerd in de Marazzi Treverklife of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van de Marazzi buitentegels. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!