Marazzi Treverkmust

De Marazzi Treverkmust collectie biedt een verfijnde selectie houtlook tegels die de natuurlijke charme van hout tot leven brengen. Geïnspireerd door de Scandinavische esthetiek, roepen deze tegels de sfeer op van grote gebleekte, met olie behandelde planken en zijn verkrijgbaar in vier kleurvariaties. Wilt u meer informatie over de Marazzi Treverkmust tegels? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om een totaalprijs van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Marazzi Treverkmust

De collectie Marazzi Treverkmust omvat twee hoofdvarianten die inspelen op verschillende esthetische voorkeuren en ontwerpbehoeften. De Standard-variant wordt gekenmerkt door gerepareerde knopen, aderen en kleurvariaties, wat elke tegel uniek en vol karakter maakt. Deze variatie en onregelmatigheid geven dit keramisch parket een authentieke, natuurlijke uitstraling die doet denken aan echt hout. Voor degenen die een strakkere, meer uniforme uitstraling prefereren, biedt de Selection-variant een interpretatie van knoestvrij hout. Deze tegels zijn glad en consistent, waardoor ze ideaal zijn voor moderne en eigentijdse interieurs. Zo kan een Marazzi Treverkmust in ieder project verwerkt worden.

Ook een chevron mogelijkheid

Een bijzonder kenmerk van de Marazzi Treverkmust collectie is het veelzijdige Chevron-formaat. Dit formaat stelt ontwerpers en huiseigenaren in staat om elegante en verfijnde composities te creëren, zoals het iconische visgraatpatroon dat zowel klassieke als eigentijdse ruimtes verrijkt. De Chevron-tegels voegen een dynamisch en visueel aantrekkelijk element toe aan vloeren en wanden, waardoor elke ruimte een stijlvol en verfijnd karakter krijgt.

Kleuren en afmetingen

De Marazzi Treverkmust collectie bevat onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Treverkmust White
  • Treverkmust Beige
  • Treverkmust Brown
  • Treverkmust Taupe

Afmetingen:

25x150 cm, 73,2x11,8 cm (chevron)

De Marazzi Treverkmust tegels bij Regge Tegels & Vloeren bestellen

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u graag een scherpe prijs voor de Marazzi Treverkmust keramische houtlook tegels. Ook beantwoorden wij natuurlijk alle vragen over de collectie. Bij vragen over de collectie kunt u contact met ons opnemen. Of onze showroom in Enter bezoeken. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de collectie