Marazzi Lume

De Marazzi Lume is een unieke collectie keramische tegels. De unieke uitstraling van de Lume wordt gekenmerkt door de afmeting, 6×24 cm. Door deze afmeting heeft de Lume collectie een kleine, rechthoekige uitstraling. Samen met een glanzend oppervlak en creatief gekozen kleuren, wordt met de Marazzi Lume een look gecreëerd die uniek is voor iedere ruimte!

Interesse in de Lume collectie? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt uiteraard ook langskomen bij ons in de showroom voor advies en inspiratie.

Afbeeldingen van de Lume collectie

De Marazzi Lume collectie

De Marazzi Lume collectie geeft aan een ieder de mogelijkheid om unieke uitstralingen in woon- en werk interieurs te brengen. Met variaties in kleur en patroon zorgen de keramische tegels voor een fascinerend lichtspel dat de ruimte levendigheid geeft. Met de Marazzi Lume introduceert een nieuw formaat, 6×24 cm, met een onmiskenbaar eigentijdse uitstraling en ultra-glanzende, glanzende, oppervlakken in zes tinten, wit, zwart, groen, blauw, muskus en grijs.

Lume toepassing

De kleine uitstraling van de tegels is vooral geschikt voor wandoppervlakken, bijvoorbeeld in keukens of badkamers. Maar ook in een commerciële ruimte komt de Lume tegel goed tot zijn recht, bijvoorbeeld in een showroom of bedrijfshal.

Lume kleuren en afmetingen

De Lume tegelcollectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Lume Black
– Lume Blue
– Lume Green
– Lume Greige
– Lume Musk
– Lume White

Afmetingen:
6×24 cm

Marazzi Lume kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Marazzi Lume aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, uiteraard met bijpassend advies van onze verkopers. Interesse in de Marazzi Lume? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom!

Bent u architect of designer? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u ook graag. Neem contact met ons op via het contactformulier voor architecten!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen