Marazzi Memento

Marazzi Memento heeft een industriële betonlook uitstraling geïnspireerd door handgemaakte beton objecten. Geaccentueerd door twee verschillende vlakken; Velvet en Naturel. Ideaal om de ruimte te voorzien van een echte industriële look. Memento zijn stijlvolle keramische buitentegels in XL formaten. Het kleurenpalet van de Memento bestaat uit grijze neutrale kleuren. Deze neutrale kleuren zorgen ervoor dat de exterieure ruimte een rustige doch heerlijke sfeer zal krijgen. Bekijk direct de afbeeldingen.

De Memento collectie in uw project, tegen een zeer scherpe prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Marazzi Memento

Enkele afbeeldingen van de Marazzi Memento:


Memento Canvas


Memento Old White


Memento Taupe


Memento Taupe


Memento Mercury


Memento Old White


Memento Silver


Memento Silver

Lees meer over Marazzi Memento

Marazzi Memento collectie

Marazzi Memento is op het moderne bouwmateriaal beton gebaseerd, maar is gemaakt van keramiek. Hierdoor is deze tegel ook ideaal voor buiten. Door het keramiek is de Marazzi Memento kras-, kleur en slijtvast, trekt er niets in en is de Marazzi Memento duurzaam. Lang en zonder zorgen genieten van deze prachtige tegel!

Marazzi Memento toepassing

Memento heeft een strakke, moderne uitstraling die past bij moderne interieurontwerpen. Daardoor brengt Memento in elke ruimte een stoer en industrieel karakter.

Marazzi Memento buitentegel

De 20 mm afwerking van deze tegel is speciaal voor buitenruimtes. Met deze afwerking kunnen ook buitenruimtes worden voorzien van een stoer en industrieel karakter. Bekijk meer informatie over de Memento buitentegel.

Marazzi Memento kleuren en afmetingen

De Memento collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Memento is te verkrijgen in de kleuren:
– Memento Canvas
– Memento Mercury
– Memento Old White
– Memento Silver
– Memento Taupe

De Memento is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 37.5×75 cm, 60×60 cm, 75×75 cm

Marazzi Memento kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels! Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!