Marazzi Memento

Marazzi Memento heeft een industriële betonlook uitstraling geïnspireerd door handgemaakte beton objecten. Geaccentueerd door twee verschillende vlakken; Velvet en Naturel. Ideaal om de ruimte te voorzien van een echte industriële look. Memento zijn stijlvolle keramische buitentegels in XL formaten. Het kleurenpalet van de Memento bestaat uit grijze neutrale kleuren. Deze neutrale kleuren zorgen ervoor dat de exterieure ruimte een rustige doch heerlijke sfeer zal krijgen.

De Memento collectie in uw project, tegen een zeer scherpe prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Memento collectie

Marazzi Memento is op het moderne bouwmateriaal beton gebaseerd, maar is gemaakt van keramiek. Hierdoor is deze tegel ook ideaal voor buiten. Door het keramiek is de Marazzi Memento kras-, kleur en slijtvast, trekt er niets in en is de Marazzi Memento duurzaam. Lang en zonder zorgen genieten van deze prachtige tegel!

Memento toepassing

Memento heeft een strakke, moderne uitstraling die past bij moderne interieurontwerpen. Daardoor brengt Memento in elke ruimte een stoer en industrieel karakter.

Marazzi Memento buitentegel

De 20 mm afwerking van deze tegel is speciaal voor buitenruimtes. Met deze afwerking kunnen ook buitenruimtes worden voorzien van een stoer en industrieel karakter. Bekijk meer informatie over de Memento buitentegel.

Kleuren en afmetingen

De Memento collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Memento is te verkrijgen in de kleuren:
– Memento Canvas
– Memento Mercury
– Memento Old White
– Memento Silver
– Memento Taupe

De Memento is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 37.5×75 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75x150 cm, 50x100 cm (Enkel voor buiten)

Marazzi Memento kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi Tegels! Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Memento afbeeldingen