Marazzi Oltre

De Marazzi Oltre is een houtlook keramische tegel waarbinnen de natuurlijkheid van hout samentkomt met de baanbrekende Marazzi technologie om op deze manier de verfijnde uitstraling van eik. Deze eikenhouten uitstraling is verkrijgbaar in 4 kleuren en in 3 formaten.

Heeft u interesse in de Marazzi Oltre serie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt deze serie ook komen bekijken bij ons in de showroom in extra groot oppervlak.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De charme van hout met de Marazzi Oltre serie

De Marazzi Oltre serie, is een serie keramisch parket met de textuur van eikenhout. Kenmerken van een verfijnde houtlook zijn ook waar te nemen in de textuur van de Marazzi Oltre en worden gecombineerd met de baanbrekende Marazzi technologie op het gebied van keramische houtlook tegels. De Oltre serie geeft de charme van eikenhout weer in 4 kleuren die passen bij het natuurlijke eikenhout. De formaten van deze serie blijven dicht bij het gevoel van echte houten planken van eikenhout. Populaire kleuren uit deze collecite houtlook tegels zijn de Marazzi Oltre Natural, Caramel en Sand.

Creeer natuurlijke sferen in iedere ruimte

De Marazzi Oltre serie is ontwikkelt voor ruimtes waarin een natuurlijke, rustieke uitstraling wordt gezocht. Dit kan bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of slaapkamer zijn. Maar ook commerciele projecten kunnen gebruik maken van deze serie om het gevoel van echt hout in iedere ruimte te krijgen. De combinatie met lange formaten uit de collectie maakt het dat deze nog dichter bij het gevoel van echte houten planken komt. Ook heeft de Marazzi Oltre serie heeft een Zero Glossy afwerking, wat betekent dat de tegels extra mat zijn en dus ook geschikt voor natte ruimtes zoals een badkamer.

Kleuren en afmetingen Oltre serie

De Marazzi Oltre serie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Oltre Caramel
  • Oltre Natural
  • Oltre Sand
  • Oltre White

Afmetingen:

20x120 cm, 30x120 cm, 22,5x180 cm.

Kom de Marazzi Oltre bekijken bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft de Marazzi Oltre in extra groot oppervlak liggen in de showroom. Kom deze serie keramisch parket bekijken bij ons in de showroom en krijg advies van onze verkoopmedewerkers. Ook kunnen wij u natuurlijk voorzien in de scherpste prijs. Heeft u direct een vraag? Dan kunt u altijd bellen of mailen. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Oltre collectie