Apavisa Ocean

De Apavisa Ocean is een unieke collectie keramische tegels. De Ocean collectie heeft vele kleurschakeringen en aderpatronen in het oppervlak. Dit levert een collectie op aan zeer bijzondere tegels die qua uitstraling weinig te vinden zijn op de tegelmarkt.

Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor de Apavisa Ocean tegels? Vraag dan direct een scherpe prijs aan via een vrijblijvende offerte, of neem contact met ons wanneer u op zoek bent naar meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Apavisa Ocean collectie

De Apavisa Ocean collectie wordt gekenmerkt door de uitstraling van natuursteen. Het oorspronkelijke natuursteen heeft bijzondere ader- en kleurpatronen. Deze opvallende kenmerken van het natuursteen zijn tot detail overgenomen in de Ocean collectie van Apavisa Tegels. De collectie is verkrijgbaar in 1 kleur met een decor afwerking en 5 afmetingen.

Kleuren en afmetingen

De Apavisa Ocean is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Ocean Blue
  • Ocean Blue Decor

Afmetingen:
60×60 cm, 60×120 cm, 80×160 cm, 160×160 cm, 160×320 cm.

Meer informatie over de Apavisa Ocean?

Meer informatie over de Apavisa Ocean collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Ocean collectie: