Flaviker Supreme Evo

Met de Flaviker Supreme Evo breidt Flaviker Tegels de mogelijkheden van marmerlook keramische tegels uit. Met deze nieuwe collectie wordt een zorgvuldig gekozen selectie van luxueuze en elegante marmersoorten aangeboden in de voordelen van praktisch keramiek. Deze marmer tegels zijn in deze collectie verkrijgbaar in XL-formaten. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over toepassing van deze keramische marmerlook tegels voor vloer en wand.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Flaviker Supreme Evo? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij ons. Heeft u een vraag over de collectie of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Supreme Evo collectie

De Flaviker Supreme Evo collectie bevat de meest prachtige marmersoorten, de veelzijdigheid van Grey Amani marmer. De blijvende elegantie van Classic Maruinia en Noir Laurent en de trendy oppervlaktes van Invisible Select zijn enkele voorbeelden van marmersoorten die verwerkt zijn in de Flaviker Supreme Evo collectie. Het bijzondere aan deze collectie zijn de formaten, dat zijn bij de Supreme Evo tegels XL-Formaten van 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm en 160x320 cm. Uit deze collectie van Flaviker Tegels zij de Supreme Evo Noir Laurent en de Superior de populairste tegels.

Een klassieke look voor iedere ruimte met de Supreme Evo

Marmerlook van de Flaviker Supreme Evo kan in iedere ruimte worden gebruikt omdat dit keramisch marmer is. De grotere formaten zijn geschikt voor vloer en wand, maar worden vooral gebruikt voor wandafwerkingen. Door alle kenmerken van echte marmersoorten in zich te hebben kan in iedere ruimte de combinaite worden gemaakt tussen keramisch materiaal en fraaie, elegante marmeroppervlaktes. Ook in een ruimte als de badkamer of keuken kan een marmerlook tegel van elke uitstraling gebruikt worden, met een keuze uit de Flaviker Supreme Evo serie. Ga bijvoorbeeld voor de charme van marmeren vloertegels door de Flaviker Supreme Evo op de vloer toe te passen.

Kleuren en afmetingen

De Flaviker Supreme Evo is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren Supreme Evo:

  • Supreme Evo Antique White
  • Supreme Evo Calacatta Extra
  • Supreme Evo Classic Marquinia
  • Supreme Evo Grey Amani
  • Supreme Evo Invisible Select
  • Supreme Evo Noir Laurent
  • Supreme Evo Pure Statuario
  • Supreme Evo Statuario Superior

Afmetingen Supreme Evo:

120x120cm, 60x120cm, 80x80cm, 120x280cm, 160x320cm.

Onderdeel van de Supreme series

De Flaviker Supreme Evo is onderdeel van collecties die Flaviker produceert onder naam van Flaviker Supreme. Dit zijn collecties die de fraaie en elegante look van marmer prachtig naar voren weet te brengen. In ook nog eens in extra grote fromaten. Andere Supreme series van Flaviker zijn: Flaviker Supreme Treasure, Supreme Memories en Supreme Wide.

De Flaviker Supreme Evo bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker Tegels en kan hierdoor de Flaviker Supreme Evo aanbieden tegen een scherpe prijs samen met een goed advies. Kom voor dit advies gerust eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect, designer of bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie