Flaviker Supreme Evo

Met de Flaviker Supreme Evo breidt Flaviker Tegels de mogelijkheden van marmerlook keramische tegels uit. Met deze nieuwe collectie wordt een zorgvuldig gekozen selectie van luxueuze en elegante marmersoorten aangeboden in de voordelen van praktisch keramiek. Deze marmer tegels zijn in deze collectie verkrijgbaar in XL-formaten.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Flaviker Supreme Evo? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bel of mail ons gerust wanneer u een vraag heeft. Langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers kan natuurlijk ook.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Supreme Evo collectie

De Flaviker Supreme Evo collectie bevat de meest prachtige marmersoorten, de veelzijdigheid van Grey Amani marmer. De blijvende elegantie van Classic Maruinia en Noir Laurent en de trendy oppervlaktes van Invisible Select zijn enkele voorbeelden van marmersoorten die verwerkt zijn in de Flaviker Supreme Evo collectie. Het bijzondere aan deze collectie zijn de formaten, dat zijn bij de Supreme Evo tegels XL-Formaten van 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm en 160x320 cm.

Andere Supreme series van Flaviker zijn: Flaviker Supreme, Flaviker Supreme Treasure en Flaviker Supreme Wide.

Een klassieke look voor iedere ruimte met de Supreme Evo

Marmerlook van de Flaviker Supreme Evo kan in iedere ruimte worden gebruikt omdat dit keramisch marmer is. De grotere formaten zijn geschikt voor vloer en wand, maar worden vooral gebruikt voor wandafwerkingen. Door alle kenmerken van echte marmersoorten in zich te hebben kan in iedere ruimte de combinaite worden gemaakt tussen keramisch materiaal en fraaie, elegante marmeroppervlaktes.

Kleuren en afmetingen

De Supreme Evo is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Supreme Evo Antique White
  • Supreme Evo Calacatta Extra
  • Supreme Evo Classic Maruinia
  • Supreme Evo Grey Amani
  • Supreme Evo Invisible Select
  • Supreme Evo Noir Laurent
  • Supreme Evo Onyx Premium
  • Supreme Evo Pure Statuario
  • Supreme Evo Statuario Superior

Afmetingen:

120x120 cm, 60x120, 120x280 cm, 160x280 cm.

De Flaviker Supreme Evo bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker Tegels en kan hierdoor de Flaviker Supreme Evo aanbieden tegen een scherpe prijs samen met een goed advies. Kom voor dit advies gerust eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Flaviker Supreme Evo afbeeldingen: