Flaviker Supreme Wide

De Flaviker Supreme Wide collectie bestaat uit stoere maar toch lichte keramische tegels met een dikte van slechts 7 mm, maar zelfs verkrijgbaar in het XL-Formaat 160×320 cm. De Flaviker Wide heeft een prachtige, elegante marmerlook. Door geavanceerde productietechnologie van Flaviker heeft er toe geleid tot de fraaie marmerlook in het beste keramiek over is genomen. De Flaviker Wide staat voor kwaliteit gecombineerd met een luxueuze uitstraling!

Vraag voor een scherpe prijs voor deze fraaie collectie eens vrijblijvend een offerte aan, of kom bij ons langs om advies te krijgen van onze verkopers in de showroom. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Wide XL collectie

De Flaviker Wide is de XL uitvoering van de Flaviker Supreme. Met de XL oppervlakken kan voor de vloer of wand 1 geheel worden gecreëerd, doordat er minder voeg nodig is. Dit geeft een fraaie uitstraling van de marmerlook. Samen met verschillende soorten marmer die in deze collectie verwerkt zijn, kan met deze collectie marmeroppervlakken naar eigen smaak worden gemaakt.

Wide XL toepassing

De marmerlook die de Wide XL collectie kenmerkt, geeft ruimtes een klassieke uitstraling. Met de Wide XL collectie wordt de mogelijkheid gegeven om ruimtes te voorzien van deze klassieke uitstraling, samen met de voordelen van keramiek en ook nog eens in XL formaten om extra grote oppervlakken te creëren!

Flaviker Wide XL kleuren en afmetingen

De Wide XL is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen

Kleuren:

- Supreme Wide Black Deluxe
- Supreme Wide Pure Statuario
- Supreme Wide Exotic Brown
- Supreme Wide Onyx Prestige
- Supreme Wide Calacatta Extra
- Supreme Wide Statuario Venato

Afmetingen:
80×80 cm, 80×160 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 160×320 cm

Flaviker Supreme Wide kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Flaviker Tegels leveren tegen de scherpste prijs, samen met een goed en bijpassend advies.

Heeft u interesse in de Flaviker Supreme of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Supreme Wide collectie: