Fondovalle Pigmento

De Fondovalle Pigmento is een collectie keramische tegels, geinspireerd op aarde oppervlakken. Deze inspiratie heeft een stoere, robuuste uitstraling die met de Fondovalle Pigmento serie ook verkrijgbaar is in de vorm van hoogwaardig keramiek. De texturen hebben een dynamische look door iedere detail van de originele aarde oppervlakken over te nemen.

Heeft u interesse in de Pigmento collectie van Fondovalle Tegels? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze serie. Een bezoek brengen aan onze showroom voor meer advies kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Pigmento collectie

De Fondovalle Pigmento collectie is geïnspireerd op robuuste aarde oppervlakken. Fondovalle heeft bij het ontwikkelen deze uittraling als basis genomen en dit vermengt met krachtige kleuren en dynamische texturen. In de Fondovalle Pigmento collectie zijn zeven kleurnuances opgenomen, die zowel warme als koude kleuren bevatten. Naast 'standaard-afmetingen' zoals 80x80 cm, kan de Pigmento collectie ook worden verkregen in het formaat van oversized-slabs zoals 120x278 cm en 120x120 cm. Met deze grote formaten kan de Fondovalle Pigmento bijvoorbeeld ook gebruikt worden als grote wandtegel.

Toepassing Pigmento tegels

Wilt u stoere, moderne sferen creeeren in ruimtes? Dan zijn de Fondovalle Pigmento tegels de ideale toepassing. Met de robuuste uitstraling van aarde samen met de krachtige kleuren kan deze tegel de eyecatcher van iedere ruimte worden. Voor gebruik in zowel particuliere en commerciele projecten.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Pigmento Gesso
  • Pigmento Fango
  • Pigmento Polvere
  • Pigmento Carbone
  • Pigmento Oro
  • Pigmento Mattone
  • Pigmento Ossido

Afmetingen:

40x80 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

De Fondovalle Pigmento kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Fondovalle Pigmento? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar met meer informatie over de serie. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen Pigmento collectie