Grote Vloertegels

Grote vloertegels zijn tegels met formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 75x150 cm of 60x180 cm. Deze grotere formaten aan vloertegels zorgen voor een prachtig ruimtelijk effect. Er zijn minder voegen nodig wat bijdraagt aan de uniformiteit van de vloer! Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u een uitgebreide collectie aan grote vloertegels. U bent van harte welkom om deze collectie te komen bekijken bij ons in de showroom. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie en advies over grote vloertegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De groeiende trends van grote vloertegels

Grote vloertegels worden steeds populairder. Tegels in grote formaten op de vloer hebben minder voeg nodig. Met minder voeg wordt het vloeroppervlak uniform. Op deze manier wordt de vloer in iedere ruimte strak en modern. Grote vloertegels worden dan ook vaak gebruikt om de basis te leggen van een hedendaags interieur. Met de keus in ons assortiment kunt u de vloertegels in grote formaten vinden die passen bij uw interieur. Ook kan een grote vloertegel worden gecombineerd met de wandtegels die u eventueel ook zoekt. Combineer bijvoorbeeld met grote wandtegels om de look van de vloer door te trekken op de wand.

In welke formaten zijn vloertegels groot verkrijgbaar

De formaten qua vloertegels in groot formaat worden steeds uitgebreider. Waar eerder vaak 90x90 cm het maximale formaat was, worden ze de mogelijkheden steeds groter. Zo zijn grote vloertegels van 100x100 cm of 120x120 cm een veel gekozen mogelijkheid. Maar vrijwel ieder formaat als grote vloertegel is te verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren. Met de verschillende formaten kunt u uw grote vloertegel naar wens kiezen. En helemaal aan het interieur laten aansluiten!

Kleuren en stijlen uit ons assortiment

Alle stijlen aan tegels zijn ook te verkrijgen als grote vloertegel. Grote vloertegels met betonlook, marmerlook of natuursteenlook zijn allemaal te verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment. Maar ook grote houtlook vloertegels zijn steeds vaker te verkrijgen. Dit zijn bijvoorbeeld tegels van 30x180 cm. Kleuren die het meest gekozen worden zijn grote grijze, zwarte of witte vloertegels. Deze kleuren passen zeer goed bij de uniforme look die groot formaat vloertegels met zich mee brengen.

Grote vloertegels in de woonkamer

In de woonkamer komen grote vloertegels vaak goed tot hun recht. Eerder werd er veel gekozen voor tegels van 60x60 cm of 80x80 cm. Maar om een prachtig ruimtelijk effect te creëeren wordt er steeds vaker gekozen voor grote tegels in de woonkamer. Populaire formaten voor de woonkamer zijn grote vloertegels van 100x100 cm of 120x120 cm. Perfect om één geheel te creëeren bij u in de woonkamer. En natuurlijk met de voordelen van een keramische vloertegel.

Ook in de badkamer of keuken

Grote vloertegels kunnen ook in de badkamer of keuken worden verwerkt. Als badkamer vloertegel in groot formaat kan bijvoorbeeld een tegel van 80x80 cm of 90x90 cm worden gebruikt. Als grote vloertegel in de badkamer wordt er vaker gekozen voor een tegel van 100x100 cm. Door het gemak van grote keramische vloertegels zijn de vloertegels van een hoge kwaliteit. Zo zijn ze onder meer vocht- en krasbestendig. Oftewel, iedele eigenschappen voor een grote vloertegel in de badkamer of de keuken.

Grote vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar grote vloertegels en wilt u hier meer informatie en inspiratie voor op doen? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers voor u klaar om meer advies te geven over groot formaat vloertegels. Wanneer u benieuwd bent naar een scherpe prijs voor deze vloertegels kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar een extra grote vloertegel? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van ons assortiment