Ragno Maiora Marble

De Ragno Maiora Marble is een nieuwe serie keramische tegels met een klassieke uitstraling van marmer. Verkrijgbaar in vele kleuren, geeft de Maiora de mogelijkheid aan iedereen om een marmerlook aan te passen naar eigen smaak. Door het gebruik van keramiek, geeft de Maiora niet alleen een luxe uitstraling maar garandeert deze serie ook nog eens een hoogwaardige kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan Maiora keramische tegels leveren tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Maiora Marble collectie

De Ragno Maiora Marble, een nieuwe collectie keramische tegels en platen van Ragno. De Maiora Marble is een collectie ontworpen om de schoonheid en impact van oppervlakken van verbazingwekkende schoonheid uit te breiden, door middel van innovatieve architectonische oplossingen en toepassingen voor de wereld van het interieur en daarbuiten. Maiora Marble is een ruime en gevarieerde collectie, met een reeks grote oppervlakken die in de loop der tijd in omvang en breedte zullen worden uitgebreid.

Ragno Maiora Marble toepassing

De Maiora Marble gaat met met de trends die een nieuw idee van design nastreeft dat op creatieve wijze verschillende materiaaleffecten en individuele installatie-indelingen met elkaar verweven, waarbij exclusieve bekledingen en meubels worden opgebouwd. Een perfecte en goede uitkomst voor architecten en designers, maar ook voor in huis!

Maiora Marble kleuren en afmetingen

Kleuren
– Maiora Marble Arabescato
– Maiora Marble Calacatta Oro
– Maiora Marble Emperador
– Maiora Marble Grafite
– Maiora Marble Statuario

Afmetingen
120×120 cm, 120×240 cm

Ragno Maiora Marble kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan ook voor de Ragno Maiora Marble de scherpste prijs garanderen, samen met een goed en bijpassend advies. Vraag nu direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Maiora Marble collectie