Ragno Ottocento

De Ragno Ottocento is een cementlook keramische tegelcollectie, met een vervaagde cementlook die is aangedaan door de tijd en in een klein, vierkant formaat van 20x20 cm. Deze tegels werden van oorsprong handgemaakt, maar Ragno Tegels heeft deze fraaie uitstraling omgezet in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Meer informatie over de Ragno Ottocento collectie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Ottocento collectie

De Ragno Ottocento collectie heeft een oppervlak met de uitstraling van licht vervaagde schaduwen en oneffen randen. De waarde en aantrekkingskracht van dit handgemaakte materiaal is met een nieuwe lezing omgezet in keramiek. Deze uitstraling is in de Ottocento collectie te verkrijgen in 8 kleuren, waarbinnen zich ook enkele opvallende kleuren bevinden die niet vaak bij tegels voorkomen. De afmeting van deze collectie is 20x20 cm. Ook heeft de collectie vele decor afwerkingen, met prachtige tekeningen.

Toepassen

Ragno Ottocento is een mooie combinatie van decoratieve cultuur en modern design, perfect voor gastvrije interieurs met een hoog creatief gehalte. Vooral op de wand kunnen de Ottocento tegels worden toegepast, maar ze zijn ook bruikbaar voor vloer.

Kleuren en afmetingen Ottocento

De Ottocento collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Ottocento Talco
  • Ottocento Basalto
  • Ottocento Ambra
  • Ottocento Cobalto
  • Ottocento Pomice
  • Ottocento Cadmio
  • Ottocento Terra
  • Ottocento Ocra

Ook heeft de Ottocento decorafwerkingen. Benieuwd naar deze afwerkingen? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen:

20x20 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Ottocento collectie? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie