Ragno Boom

Ragno Boom serie combineert een moderne en aantrekkelijke uitstraling met één van de populairste bouwmaterialen van de hedendaagse architectuur: beton. Hierdoor krijgt Ragno Boom serie een industriële look, en geeft Ragno Boom uw interieur een sterke en robuuste persoonlijkheid, waarin geleefd kan en mag worden!

Regge Tegels & Vloeren kan de Boom keramische tegel collectie aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom deze tegel bezichtigen bij ons in de showroom! Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van deze collectie

Ragno Boom collectie

De Ragno Boom is een zeer populaire collectie keramische tegels, door de moderne betonlook aan het oppervlak. Deze look past in het plaatje van de moderne interieurontwerpen. Met meerdere kleuren en afmetingen kan de Boom serie ook nog eens worden aangepast naar wens.

Ragno Boom toepassing

Ragno Boom past in alle ruimtes binnen uw huis, maar is zeker ook geschikt in openbare ruimtes. De Boom serie is te verkrijgen in een grote veelzijdigheid aan kleuren,maten en mozaïek vormen, zodat deze vloer goed aan te passen is aan uw wens. Als extra kan Boom gebruikt worden als wand- en vloertegel. Hierdoor heeft u een uitstekende mogelijkheid om eenheid binnen een ruimte te creëren.

Boom kleuren en afmetingen

De Boom is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Boom Acciaio
– Boom Calce
– Boom Luce
– Boom Piombo
– Boom Sabbia

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

Ragno Boom kopen?

De Ragno Boom kopen tegen de scherpste prijs samen met advies op maat?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ragno of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen