Ragno Boom

Ragno Boom serie combineert een moderne en aantrekkelijke uitstraling met één van de populairste bouwmaterialen van de hedendaagse architectuur: beton. Hierdoor krijgt Ragno Boom serie een industriële look, en geeft Ragno Boom uw interieur een sterke en robuuste persoonlijkheid, waarin geleefd kan en mag worden!

Regge Tegels & Vloeren kan de Boom serie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs of kom de tegel bezichtigen bij ons in de showroom! Op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Boom collectie

De Ragno Boom is een zeer populaire collectie keramische tegels, door de moderne betonlook aan het oppervlak. Deze look past in het plaatje van de moderne interieurontwerpen. Met meerdere kleuren en afmetingen kan de Boom serie ook nog eens worden aangepast naar wens. Deze kleuren passen allemaal bij de industriële look die de Ragno Boom met zich mee brengt.

Boom toepassing

Ragno Boom past in alle ruimtes binnen uw huis, maar is zeker ook geschikt in openbare ruimtes. De Boom serie is te verkrijgen in een grote veelzijdigheid aan kleuren,maten en mozaïek vormen, zodat deze vloer goed aan te passen is aan uw wens. Als extra kan Boom gebruikt worden als wand- en vloertegel. Hierdoor heeft u een uitstekende mogelijkheid om eenheid binnen een ruimte te creëren.

Boom kleuren en afmetingen

De Boom is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Boom Acciaio
– Boom Calce
– Boom Luce
– Boom Piombo
– Boom Sabbia

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

De Ragno Boom bij Regge Tegels & Vloeren

De Ragno Boom kopen tegen de scherpste prijs samen met advies op maat? Kom dan langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie