Ragno Gleeze

De Ragno Gleeze is een collectie keramische tegels met glanzende oppervlakken en opvallende kleuren. In de Gleeze collectie van Ragno Tegels worden prachtige kleuren weergegeven en zijn ook driedimensionale oppervlakte afwerkingen mogelijk, om een nog levendiger effect te creeeren.

Heeft u interesse in de Ragno Gleeze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Gleeze collectie

Ragno Gleeze tegels worden gekenmerkt door een glanzend oppervlak en verschillen in textuur. De Ragno Gleeze collectie bestaat uit 5 kleuren, die allemaal een variatie zijn op wit, groen en blauw. De formaten uit deze serie zijn 10x10 cm, 5x15 cm en 7x20 cm. De Gleeze Egg is de 3D afwerking van deze collectie, alle kleuren zijn in Egg variant te verkrijgen.

Toepassing

De Ragno Gleeze tegels zijn speciaal geproduceerd voor gebruik op de wand. Op iedere wand kunnen de fraaie kleuren en texturen van de Gleeze collectie worden gebruikt. Door het keramische materiaal zijn deze tegels kleur, kras en slijtvast en vochtbestendig! Dus ook in de badamer kunnen deze tegels worden gebruikt.

Kleuren en afmetingen

De Gleeze tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Gleeze Beige
  • Gleeze Bianco
  • Gleeze Giada
  • Gleeze Grigio
  • Gleeze Turchese

Afmetingen:

5x15 cm, 10x10 cm, 7,5x20 cm

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Ragno Gleeze collectie? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie