Ragno Rewind

Ragno Rewind, een keramische beton-look tegel, geeft een eigen moderne herinterpretatie van tijdloze materialen. De tint van beton is uitstekend terug te zien in deze serie, wat de Rewind ook zijn moderne karakter geeft. Ragno Rewind collectie is te verkrijgen in zes stijlvolle kleuren, die in combinatie met een verscheidene afmetingen, een grote keuzemogelijkheid binnen deze serie oplevert.

Deze stoere betonlook tegel tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor een bijpassend advies gerust langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Rewind collectie

Ragno Rewind tegel collectie

De Ragno Rewind bevat binnen de collectie warme tinten, die samen met de neutrale kleuren in veel interieurs perfect te matchen zijn met de inrichting, hetgeen een moderne doch warme atmosfeer in elke ruimte zal brengen. Bovendien heeft de Rewind een opvallende tegel binnen de serie, de zeshoekige hexagon vorm. Deze hexagon is speciaal ontworpen als wandtegel. Verder is de gehele Ragno Rewind serie te gebruiken als wand- en vloertegel.

Rewind buitentegel

De Ragno Rewind is ook als buitentegel te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Ragno Rewind buitentegel.

Rewind kleuren en afmetingen

De Rewind collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Rewind is te verkrijgen in de kleuren:
– Rewind Argilla
– Rewind Corda
– Rewind Peltro
– Rewind Polvere
– Rewind Tabacco
– Rewind Vanilla

De Rewind series zijn te verkrijgen in de afmetingen:
21×18,2 cm (hexagon), 30×60 cm, 45×45 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 7×28 cm, 75×75 cm, 90×90 cm.

Ragno Rewind kopen?

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de scherpste prijs voor deze tegel, met uiteraard een goed en aansluitend advies door onze verkopers.

Bent u geïnteresseerd in de Ragno Rewind of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen