Ragno Rewind

Ragno Rewind, een keramische beton-look tegel, geeft een eigen moderne herinterpretatie van tijdloze materialen. De tint van beton is uitstekend terug te zien in deze serie, wat de Rewind ook zijn moderne karakter geeft. Ragno Rewind collectie is te verkrijgen in zes stijlvolle kleuren, die in combinatie met een verscheidene afmetingen, een grote keuzemogelijkheid binnen deze serie oplevert.

Deze stoere betonlook tegel tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor een bijpassend advies gerust langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Rewind betonlook collectie

De Ragno Rewind bevat binnen de collectie warme tinten, die samen met de neutrale kleuren in veel interieurs perfect te matchen zijn met de inrichting, hetgeen een moderne doch warme atmosfeer in elke ruimte zal brengen. Bovendien heeft de Rewind een opvallende tegel binnen de serie, de zeshoekige hexagon vorm. Deze hexagon is speciaal ontworpen als wandtegel. Verder is de gehele Ragno Rewind serie te gebruiken als wand- en vloertegel. Ragno tegels biedt met de Rewind collectie een hedendaags karakter voor alle ruimtes.

Een stoer karakter voor vloer en wand

Betonlook is als basis gebruikt voor de Ragno Rewind serie. Betonlook brengt een stoer karakter met zich mee. Ragno heeft hier subtiele accenten en kleurnuances aan toegevoegd wat heeft geresulteerd in de Ragno Rewind. Met deze keramische tegels kan overal in huis het karakter van betonlook de basis leggen voor een modern interieur, dat door de voordelen van keramiek jarenlang mee kan gaan. Kies bijvoorbeeld voor een moderne betonlook vloertegel in de woonkamer of keuken door te kiezen voor deze serie.

Rewind buitentegel

De Ragno Rewind is ook als buitentegel te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Ragno Rewind buitentegel.

Rewind kleuren en afmetingen

De Ragno Rewind collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Rewind is te verkrijgen in de kleuren:

  • Rewind Argilla
  • Rewind Corda
  • Rewind Peltro
  • Rewind Polvere
  • Rewind Tabacco
  • Rewind Vanilla

De Rewind series zijn te verkrijgen in de afmetingen:

21×18,2 cm (hexagon), 30×60 cm, 45×45 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 7×28 cm, 75×75 cm, 90×90 cm.

Ragno Rewind bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de scherpste prijs voor deze tegel, met uiteraard een goed en aansluitend advies door onze verkopers. Bent u geïnteresseerd in de Ragno Rewind of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Rewind collectie