Ragno Ritual

De Ragno Ritual is een keramische tegel met een natuursteen-look en een levendig 3D-effect aan het oppervlak. Deze look geeft de Ritual een rustige en neutrale uitstraling, maar ook een levendig karakter. Hierdoor kan deze praktische keramische tegel in vele ruimtes tot zijn recht komen. De rustige uitstraling van natuursteenlook die toch leven in een ruimte kan brengen, daar staat de Ragno Ritual voor.

Op zoek naar de een scherpe voor de Ritual collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Ritual collectie

De Ritual collectie verweeft experiment en creativiteit om een originele interpretatie te geven van steen, het meest bekende natuurlijke materiaal, en het te transformeren tot een hedendaags en modern oppervlak, met driedimensionale effecten en microstructuren geïnspireerd door de traditionele handchiselling van dit soort materiaal. Het grote formaat van 32,5×97,7 en de slanke dikte van 6 mm breiden het potentieel van het product als wandbekleding uit met talloze compositorische oplossingen, dankzij de 2 Microcut- en Domino structuren die aan de gewone tegels verbonden zijn.

Ragno Ritual toepassing

Heeft een ruimte een levendige doch rustige uitstraling nodig? Dan is de Ragno Ritual de ideale uitkomst. De rustige uitstraling komt door de natuursteen interpretatie. De levendige uitstraling komt door de 3D afwerking aan het oppervlak. In vrijwel iedere ruimte kan deze unieke uitstraling gebruikt worden.

Ritual kleuren en afmetingen

De Ritual is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Ritual Avorio
– Ritual Bianco
– Ritual Greige
– Ritual Grigio

Afmetingen:
32,5×97,7 cm

Ragno Ritual kopen?

Op zoek naar deze prachtige tegel tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of laat u adviseren door onze verkopers en kom langs bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Ritual collectie