Ragno Woodglam

De Ragno Woodglam is een keramische tegelcollectie, geïnspireerd op de klassieke uitstraling van eikenhout, met alle patronen en natuurlijke variaties die eikenhout kenmerken. Door deze inspiratie, geeft de Ragno Woodglam collectie de prachtige, natuurlijke uitstraling van eikenhout weer in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek. Lees hier meer over de collectie, of bekijk direct de afbeeldingen.

Interesse in deze natuurlijke houtlookcollectie keramische tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u voor advies en inspiratie ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Woodglam collectie

Het bijzondere aan de Ragno Woodglam collectie is dat er 4 verschillende kleuren worden weergegeven met de afmeting 10×70 cm. Dit is een klein formaat, dat niet vaak gezien is voor houtlook tegels. Daarom is de Woodglam een perfecte uitkomst voor wie er op zoek is naar een natuurlijke houtlook in klein formaat tegels. Gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek, vorm dit een goede combinatie voor wie een eenvoudige en tijdloze stijl in een ruimte wil creëren.

Woodglam toepassing

De eigentijdse look van eikenhout roept het gevoel op van het verleden. De Woodglam collectie is door het keramische materiaal ideaal toe te passen voor interieurs die gemakkelijk te onderhouden moeten zijn, maar toch een natuurlijke uitstraling dien te hebben.

Kleuren en afmetingen

De Woodglam collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Woodglam Grigio
– Woodglam Naturale
– Woodglam Noce
– Woodglam Tortora

Afmetingen:
10×70 cm

Woodglam kopen tegen een scherpe prijs?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Woodglam collectie