Ragno Concept

De keramische tegels in de Ragno Concept serie, hebben een veelzijdige en trendy look. Binnen de serie draait het om een beton-achtig effect. Door de veelzijdigheid in kleuren, kunt u de Ragno Concept geheel naar uw eigen smaak kiezen. De Concept geeft een neutrale en moderne basis voor iedere ruimte.

Meer weten over de mogelijkheden van deze serie keramische betonlook tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een prijsopgave direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor advies kunt u ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Concept collectie

Met de Concept collectie kunt u ervoor kiezen om een kleur te nemen, die bepalend is in uw kamer of ruimte, of juist te gaan voor een neutrale kleur, die het totaal plaatje van uw kamer of ruimte af maakt. Kortom, Ragno Concept heeft vele mogelijkheden voor een pure, krachtige uitstraling. De Concept collectie geeft voor iedere ruimte een mogelijkheid tot gebruik.

Ragno Concept buitentegel

De neutrale look van de Concept collectie is ook voor buiten te verkrijgen. Ga hier naar de pagina van de Ragno Concept buitentegel.

Concept kleuren en afmetingen

De Concept collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Concept is te verkrijgen in de kleuren:
– Concept Avio
– Concept Bianco
– Concept Beige
– Concept Greige
– Concept Grigio
– Concept Nero
– Concept Ruggine

De Concept serie is te verkrijgen in de afmetingen:
10×10 cm, 15×60 cm, 30×120 cm, 30×60 cm, 37,5x75cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 75×75 cm

Ragno Concept kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Ragno Concept of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Concept serie