Ragno Clayton

De Ragno Clayton is een vernieuwde interpretatie van het bouwmateriaal beton. Een materiaal dat doet denken aan stedelijke omgevingen. En hierdoor een stoere basis kan leggen voor uw ruimte. De Ragno Clayton collectie is ontwikkeld om toegepast te worden op vloeren en wanden.

Wilt u een prijsopgave ontvangen van ons voor de Ragno Clayton collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan, of bezoek onze showroom. Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Ragno Clayton collectie

De Ragno Clatyon collectie is ontwikkeld met de nieuwste printtechnologie van Ragno Tegels. Op deze manier wordt de look van het beton nog realistischer weergegeven in de collectie. De kleurvariaties die zijn gekozen passen daarnaast ook zeer goed bij de stoere look van het beton. Dit zijn de neturale kleuren Fabric, Nude, Earth, Iron Smoke en Dark Grey. De formaten van deze collectie zijn 30x60 cm, 33x100 cm, 60x60 cm, 60x120 cm en 100x100 cm. Als betonlook wandtegels zijn er ook nog tegels met een 3D structuur verkrijgbaar. Nog iets bijzonder aan de collectie zijn de decors als afwerking. Deze decors hebben bloemrijke decoraties voor aan de wand.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Ragno Tegels kan worden verkregen in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Clayton Dark Grey
  • Clayton Earth
  • Clayton Fabric
  • Clayton Iron
  • Clayton Nude
  • Clayton Smoke

Afmetingen:

30x60 cm, 33x100 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 100x100 cm.

Een scherpe prijs voor de Ragno Clayton bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs voor de Ragno Clayton te ontvangen. Wilt u hierbij ook advies? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie betonlook tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
De Ragno Clayton collectie