Ragno Richmond

De schoonheid van kalksteen uit Zuidwest-Engeland is het materiaal dat de inspiratie heeft gevormd voor de Ragno Richmond. Dit natuursteen brengt een rustiek karakter met zich mee voor de vloer of wand van alle ruimtes. En dat ook nog eens met de gemakken van een keramische tegel!

Heeft u interesse in de Ragno Richmond? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of bezoek onze showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Ragno Richmond Collectie

Het kalksteen dat inspiratie heeft gevormd voor de Ragno Richmond is sedimentair gesteente dat in de loop der tijd is gevormd. Alle details van dit natuurlijke kalksteen zijn overgenomen in de collectie. Dat zijn details zoals de prachtige aderstructuren en kleurschakeringen. Deze details zijn door Ragno Tegels opnieuw geïnterpreteerd en omgezet in keramiek van een hoge kwaliteit. De kalksteen look is met de Ragno Richmond verkrijgbaar in 5 kleuren. Dit zijn de kleuren Clayton, Ivory, Musk, Taupe en Silver. De formaten van de collectie zijn 33x100 cm, 60x120 cm en 60x120 cm.

Richmond Vloertegels

Voor de vloer heeft de Ragno Richmond 3 afwerkingen. Dit zijn de antislip afwerkingen R9, R10 en R11. Hoe hoger deze waarder, des te beter de natuursteen vloertegels bijvoorbeeld in een nattere ruimte zoals de badkamer gebruikt kunnen worden. Prachtig voor de vloer zijn de grotere formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm en 60x120 cm.

Richmond Wandtegels

Naast de standaard formaten en kleuren van de Ragno Richmond collectie, zijn er ook decoratieve wandtegels in de collectie te vinden. Bijvoorbeeld de afwerkingen met een 3D effect, die de tegel meer laten leven. Ook is het formaat van 33x100 cm een prachtige toepassing voor aan de wand.

De Ragno Richmond bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Ragno Richmond graag aan tegen een scherpe prijs. Voor deze scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wilt u meer informatie en advies over deze collectie? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar de Ragno Richmond? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie