Ragno Terracruda

De Ragno Terracruda is een weergave van bouwmaterialen door de tijd aangetast. De verouderde betonlook oppervlakken worden weergegeven in neutrale kleurvariaties die toepasbaar zijn voor zowel vloer als wand. Geef uw ruimte een moderne betonlook uitstraling in combinatie met hoogwaardig A-kwaliteit keramiek door te kiezen voor de Ragno Terracruda tegels.

Meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor deze collectie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Terracruda collectie

De inspiratie voor de Ragno Terracruda collectie is gevonden in de verweerde uitstraling van betonlook oppervlakken. Dit is gedaan door te letten op de kleinste kenmerken van verweerd beton, om deze om te zetten in schakeringen en oneffenheden in de textuur van de Terracruda collectie. Deze uitstraling is te verkrijgen in 4 kleurvariaties, en formaten. Ook heeft de collectie speciale decor mogelijkheden met verweerde tekeningen in het oppervlak.

Toepassing

De Terracruda collectie is ontwikkeld door Ragno om ruimtes een moderne maar ook eigentijdse uitstraling te geven. Doe dit bijvoorbeeld in uw badkamer of keuken, maar ook in de commerciële ruimtes zijn de Terracruda tegels toe te passen.

Kleuren en afmetingen Terracruda collectie

Deze collectie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Terracruda Calce
  • Terracruda Luce
  • Terracruda Piombo
  • Terracruda Sabbia

Afmetingen

40x120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen