Ragno Bistrot

Ragno Bistrot is het resultaat van het zorgvuldig selecteren van grondstoffen in combinatie met geavanceerde productietechnologie. De inspiratie voor de Ragno Bistrot is gehaald uit het Porcellanato marmer. Haal met de Bistrot de marmerlook in huis maar dan in de vorm van hoogwaardig, kwalitatief en toch fraai keramiek. Bekijk direct afbeeldingen van deze serie, of lees hier meer.

Regge Tegels & Vloeren kan de Ragno tegels aanbieden tegen een scherpe prijs door directe contacten met de fabriek. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u bijpassend advies? Kom dan langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Bistrot collectie:Bistrot PietrasantaBistrot MarfilBistrot Calacatta MichelangeloBistrot PietrasantaBistrot Infinity


 

Lees meer over Ragno Bistrot

Ragno Bistrot collectie

Door de combinatie van een zorgvuldige grondstoffen selectie, geavanceerde producttechnologie en de basis geïnspireerd op Porcellanato marmer, is het eindresultaat een keramische tegel die zeker niet te onderscheiden valt met echt marmer. Ragno Bistrot is een elegante tegel die op wanden, muren en vloeren allemaal goed uit de verf komen.Deze series bestaan uit wand- en vloertegels. Binnen de vloertegels bestaan er 2 afwerkingen, soft en glossy. De vloertegels Bistrot Crux Grey en Bistrot Infinity hebben ook nog een Boccairdato afwerking.

Ragno Bistrot kleuren en afmetingen

De Bistrot collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren afmetingen.

De Bistrot is te verkrijgen in de volgende kleuren:
– Bistrot Augustus
– Bistrot Calacatta Michelangelo
– Bistrot Cremo Delicato
– Bistrot Crux Grey
– Bistrot Crux Taupe
– Bistrot Infinity
– Bistrot Marfil
– Bistrot Pietrasanta

De Bistrot is te verkrijgen in de afmetingen:
21×18.2 cm, 30×60 cm, 58×58 cm, 60×60 cm, 7×28 cm, 72×72 cm, 72×145 cm, 75×75 cm, 75×150 cm

Ragno Bistrot kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Ragno Bistrot of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!