Ragno Bistrot

Ragno Bistrot is het resultaat van het zorgvuldig selecteren van grondstoffen in combinatie met geavanceerde productietechnologie. De inspiratie voor de Ragno Bistrot is gehaald uit het Porcellanato marmer. Haal met de Bistrot de marmerlook in huis maar dan in de vorm van hoogwaardig, kwalitatief en toch fraai keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan de Ragno Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs door directe contacten met de fabriek. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u bijpassend advies? Kom dan langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Ragno Bistrot collectie

Door de combinatie van een zorgvuldige grondstoffen selectie, geavanceerde producttechnologie en de basis geïnspireerd op natuurlijk marmer, is het eindresultaat een keramische tegel die zeker niet te onderscheiden valt met echt marmer. De Ragno Bistrot is een elegante tegel die op wanden, muren en vloeren allemaal goed uit de verf komen.Deze series bestaan uit wand- en vloertegels. Binnen de vloertegels bestaan er 2 afwerkingen, soft en glossy. De vloertegels Bistrot Crux Grey en Bistrot Infinity hebben ook nog een Boccairdato afwerking. Voor wandafwerkingen heeft Ragno ook nog een speciale serie, namelijk de Ragno Bistrot Wall.

Elegantie voor iedere toepassing

Deze serie is speciaal op de markt gezet om de combinatie tussen de elegantie van natuurlijk marmer en de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. De Ragno Bistrot serie bevat hiervoor vele verschillende soorten marmer, zodat voor ieders wens wel een toepassing in deze serie marmerlook tegels is te vinden. Het voordeel van keramisch marmer is dat de tegels bestand zijn tegen bijvoorbeeld vocht, waardoor de Ragno Bistrot collectie ook gebruikt kan worden in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Of ga met de Ragno Bistrot voor een keramische marmeren vloertegel in alle ruimtes.

De kleuren en afmetingen van deze collectie

De Bistrot van Ragno Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren afmetingen.

De Bistrot kleuren:

 • Bistrot Augustus
 • Bistrot Arabescato
 • Bistrot Calacatta Michelangelo
 • Bistrot Cremo Delicato
 • Bistrot Crux Grey
 • Bistrot Crux Taupe
 • Bistrot Emperador
 • Bistrot Grafite
 • Bistrot Infinity
 • Bistrot Marfil
 • Bistrot Paonazzetto
 • Bistrot Pietrasanta
 • Bistrot Statuario

De Bistrot is te verkrijgen in de afmetingen:
21×18.2 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 7×28 cm, 75×75 cm, 75×150 cm

Ragno Bistrot kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de Ragno Bistrot of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Bistrot collectie