Ragno Replace

De Ragno Replace is een collectie keramische tegels, met de inspiratie gevonden in de combinatie van natuursteen en beton-effect. Deze combinatie heeft een fraaie collectie opgeleverd die voor vele interieurs een uitkomst zal zijn. Verkrijgbaar in meerdere kleurvariaties kan deze collectie ook worden aangepast naar de wens van de klant.

Op zoek naar de scherpste prijs samen met bijpassend advies voor de Ragno Replace? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om u te laten adviseren door onze verkopers. Voor meer informatie kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Replace collectie

Binnen de Ragno Replace tegelcollectie komen traditie en kunst samen in een kostbare keramische tegel met beton-effect. Binnen de collectie zijn vijf kleuren in eigentijdse stijl, voor een betonnen wandbekleding voor het herinrichten van ruimtes waar alles perfect in balans is. Geïnspireerd door antieke majolica artikelen en geometrische patronen. Replace geeft ruimte aan creativiteit en de wens om elk interieur te vernieuwen volgens esthetische criteria, afgestemd op nieuwe behoeften en levensstijlen.

Ragno Replace toepassing

De heerlijke neutrale uitstraling van de Ragno Replace kan in vele ruimtes gebruikt worden. Denk hierbij niet alleen aan uw eigen woonhuis, maar ook aan commerciële of residentiële ruimtes die een rustige sfeer moeten krijgen.

Replace kleuren en afmetingen

De Replace collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Replace Antracite
– Replace Beige
– Replace Bianco
– Replace Grigio
– Replace Tortora

Afmetingen:
20×50 cm, 30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Ragno Replace kopen?

Deze prachtige tegel kopen tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Replace collectie