Ragno Woodtale

Ragno Woodtale is een stoere collectie houtlook tegels. Geïnspireerd op de prachtige, oude, gerestaureerde eik. Woodtale heeft verschillende afmetingen in de collectie. Elegante, statige tekeningen van het leven van de oude eik. Deze knoesten en ringen zijn tot in de detail uitgewerkt in het ontwerp. Dit is allemaal terug te zien in de Woodtale.

De Woodtale collectie kopen tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar inspiratie en advies? Kom dan langs bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Woodtale tegel collectie

De Ragno Woodtale heeft een uitstekend ontwikkelde uitstraling van prachtig eikenhout, maar dan met de voordelen van keramiek. Zo gaan de keramische tegels langer mee dan parket, en is keramiek makkelijker in onderhoud. De Woodtale geeft elke ruimte een warme, huislijke atmosfeer. Perfect in combinatie met vloerverwarming, zodat ook het ‘echte’ gevoel warm is!

Klik hier voor de pagina van de Ragno Woodtale buitentegel.

Ragno Woodtale kleuren en afmetingen

De Woodtale collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Woodtale is te verkrijgen in de kleuren:
– Woodtale Betulla
– Woodtale Miele
– Woodtale Nocciola
– Woodtale Noce
– Woodtale Quercia

De Woodtale is verkrijgbaar in de afmetingen:
– 30×120 cm
– 20×120 cm
– 15×120 cm

Ragno Woodtale kopen?

Bent u geïnteresseerd in Ragno Woodtale of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Woodtale collectie