Ragno Imperiale

De Ragno Imperiale is een fraaie keramische marmerlook tegel met een klassieke touche. Marmerlook is al eeuwenlang een populair bouwmateriaal door de uitstraling van comfort. Op zoek naar de prachtige uitstraling van marmer, maar wilt u ook een vloer of wand met een hoge kwaliteit? Dan is de Ragno Imperiale de perfecte uitkomst.

Regge Tegels & Vloeren kan de Ragno Imperiale tegen de scherpste prijs aanbieden samen met advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt uiteraard ook gerust contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Imperiale collectie

De keramische tegelcollectie Ragno Imperiale is een collectie van marmerlook keramiek, bestaande uit 8 verfijnde steensoorten voor vloer en wand. Deze collectie is te krijgen in 4 gerectificeerde maten en twee oppervlakken, en 6 glanzende, slanke keramische wandbekledingen in de afmetingen van 30×90 cm. Driedimensionale structuren, decors en mozaïeken in dezelfde kleur als de effen tegels maken een collectie van oppervlakken met tijdloze elegantie compleet.

Imperiale toepassing

Marmerlook kent een grote mogelijkheid tot gebruik, maar is toch het meest bruikbaar voor vloeren en wanden in klassieke, luxueuze vertrekken. Denk hierbij aan restaurants, hotels en lobby’s. Maar ook uw eigen badkamer of keuken zou zeker verfraaid kunnen worden door een prachtige marmerlook.

Imperiale kleuren en afmetingen

De Imperiale is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Imperiale Bianco
– Imperiale Calacatta
– Imperiale Crema
– Imperiale Statuarietto
– Imperiale Travertino
– Imperiale Travertino Grigio
– Imperiale Venato

Afmetingen:
30×90 cm, 58×58 cm, 58×116 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Ragno Imperiale kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Ragno Imperiale tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie