Ragno Realstone

Ragno Realstone tegelserie, is een perfecte en realistische nabootsing van 3 soorten natuursteen: Quarzite, Cardoso en Jerusalem, maar dan in de vorm van keramiek.
Deze tegels worden gekenmerkt door de variatie aan zachtheid, die aan het oppervlak van de tegel te zien is. Natuurlijke schoonheid, luxe en elegantie, op 3 verschillende manieren verwerkt in 3 verschillende tegels. Bekijk direct de afbeeldingen van de collectie, of lees meer over de Realstone. 

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Realstone collectie, samen met bijpassend advies op maat? Kom dan langs bij ons in de showroom, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Ragno Realstone:Realstone Cardoso AntracietRealstone Cardoso GrigioRealstone Cardoso SilverRealstone Cardoso GrigioRealstone Cardoso GrgioRealstone Jerusalem GrigioRealstone Jerusalem AvorioRealstone Jerusalem GrigioRealstone Jerusalem NoceRealstone Quarzite BiancoRealstone Quarzite Grigio


 

Lees meer over Ragno Realstone

Ragno Realstone tegel collectie

De Ragno Realstone kan goed gecombineerd worden met andere bouwmaterialen, bijvoorbeeld hout. Hierdoor kunt u klassiek en modern perfect combineren, waardoor uw ruimte of kamer de perfecte ontmoetingsplaats wordt tussen traditioneel en modern. Cardoso, Jerusalem of Quarzite, elke uitstraling geeft andere effecten en eigenschappen aan deze tegel. Hierdoor is elke tegel uniek!

Realstone buitentegel

Deze collectie Ragno tegels is ook te verkrijgen voor buiten. Klik hier voor meer informatie over de Ragno Realstone buitentegel. 

Realstone kleuren en afmetingen

De Realstone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Realstone is te verkrijgen in de kleuren:
– Realstone Cardoso Antracite
– Realstone Cardoso Grigio
– Realstone Cardoso Silver
– Realstone Jerusalem Avorio
– Realstone Jerusalem Grigio
– Realstone Jerusalem Noce
– Realstone Quarzite Bianco
– Realstone Quarzite Grigio

De Realstone serie is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 75×75 cm.

Ragno Realstone kopen?

De scherpste prijs voor de Realstone collectie. Kom dan eens langs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Realstone collecite,  of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!