Ragno Realstone

De Ragno Realstone tegelseries, zijn perfecte en realistische nabootsingen van 7 soorten natuursteen: Quarzite, Cardoso en Jerusalem, Lunar, Navigli, PietrAntica, Rain en Slate, maar dan in de vorm van keramiek. Deze tegels worden gekenmerkt door de variatie aan zachtheid, die aan het oppervlak van de tegel te zien is. Natuurlijke schoonheid, luxe en elegantie, op 7 verschillende manieren verwerkt in 7 verschillende tegels.

Op zoek naar een scherpe prijs voor een Realstone collectie, samen met bijpassend advies op maat? Kom dan langs bij ons in de showroom, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Realstone tegelcollecties

De Ragno Realstone kan goed gecombineerd worden met andere bouwmaterialen, bijvoorbeeld hout. Hierdoor kunt u klassiek en modern perfect combineren, waardoor uw ruimte of kamer de perfecte ontmoetingsplaats wordt tussen traditioneel en modern. Elke uitstraling geeft andere effecten en eigenschappen aan deze tegel. Hierdoor is elke tegel uniek. Iedere serie is ook in meerdere kleurvariatie te verkrijgen. Deze variaties lopen van licht tot donker, om zo aangepast te kunnen worden naar eigen wens.

Realstone buitentegel

Deze collectie Ragno tegels is ook te verkrijgen voor buiten. Klik hier voor meer informatie over de Ragno Realstone buitentegel.

Realstone kleuren en afmetingen

De Realstone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Realstone is te verkrijgen in de kleuren:
– Realstone Cardoso
– Realstone Jerusalem
– Realstone Quarzite
– Realstone Lunar
– Realstone Navigli
– Realstone PietrAntica
– Realstone Rain
– Realstone Slate

De Realstone series zijn te verkrijgen in de afmetingen:
De afmetingen van iedere serie zijn verschillend. De meeste series bestaan uit standaard afmetingen die lopen van bv. 30x60, 60x60 cm, 75x75 cm cm tot 120x120 cm. Meer informatie over de specifieke afmetingen van een serie? Neem dan contact met ons op. .

Ragno Realstone kopen?

De scherpste prijs voor de Realstone collectie. Kom dan eens langs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Realstone collecite, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Realstone series