Ragno Sol

De Ragno Sol is een collectie keramische wandtegels. Deze keramische wandtegels hebben een klein-formaat van 15x15 cm. Met de prachtige kleurvariaties in de Ragno Sol collectie kan een fraai en uniek oppervlak worden gecreëerd in alle ruimtes van uw project.

Regge Tegels & Vloeren biedt u voor de Ragno Sol graag een scherpe prijsopgave. Voor deze prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u advies over deze collectie wandtegels? Neem dan gerust eens contact met ons op. Of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Ragno Sol collectie wandtegels

De Ragno Sol collectie is een collectie keramische wandtegels in een kleiner formaat. Het formaat van de collectie is 15x15 cm. Deze wandtegels hebben een glanzend oppervlak samen met heldere kleuren en levendige decors. Zo kunnen prachtige effecten in alle ruimtes gemaakt worden. Er zijn 3 kleurvariaties verwerkt in de Ragno Sol collectie. Dit zijn de kleuren Bianco, Blu en Verde. Daarnaast zijn er ook nog mooie decorafwerkingen en 3D structuren verkrijgbaar in de collectie. Door de voordelen van een keramische wandtegel zijn de Ragno Sol tegels bruikbaar in alle ruimtes.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Ragno Tegels is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Sol Bianco
  • Sol Blu
  • Sol Verde

Afmetingen:

15x15 cm

De Ragno Sol kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Ragno Sol koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijsopgave. Voor deze prijsopgave kunt u een offerte bij ons opvragen. Of bezoek onze showroom om direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie