Ragno Contrasti

In de Ragno Contrasti wordt een combinatie gemaakt van het verleden en heden. Het verleden wordt vertegenwoordigd door de uitstraling van traditioneel handgemaakte tegels. Deze uitstraling wordt gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. Hierdoor wordt een collectie neergezet met een mix van uitstralingen en kleuren om iedere ruimte van een prachtige decoratie te voorzien.

Wilt u direct een scherpe prijs weten voor deze collectie van Ragno Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Contrasti collectie

De tegels van de Contrasti collectie zijn in normale kleuren en in decoratieve afwerkingen te verkrijgen, die allemaal toepasbaar zijn voor zowel de vloer als wand. De Ragno Contrasti collectie kan worden verkregen in 6 kleuren en in het formaat van 20x20 cm.

Contrasti toepassing

Wilt u een ruimte met een levendige en unieke uitstraling? Dan is de Ragno Contrasti een perfecte uitkomst, de tekeningen in het textuur van de tegels zorgen voor levendigheid. De tegels zijn vrijwel overal toe te passen en goed te combineren met andere collecties van Ragno.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Contrasti Antracite
  • Contrasti Beige
  • Contrasti Bianco
  • Contrasti Celadon
  • Contrasti Grigio
  • Contrasti Ottanio

Afmetingen:

20x20 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen