Ragno Ossimori

De Ragno Ossimori collectie bestaat uit houtlook tegels met een levendig oppervlak en diepe nerven. De collectie bestaat uit diverse kleuren en verschillende afmetingen. Het levendige oppervlak en de diepe nerven zijn tot in detail uitgewerkt, wat ook goed terug te zien is. Deze serie keramisch parket kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Wilt u de Ossimori collectie kopen tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar inspiratie en/of advies? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom! Voor meer informatie over deze serie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Ossimori collectie

De Ragno Ossimori collectie is een serie keramisch parket die zo perfect nagebootst zijn dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout. De verfijning en nauwkeurigheid van deze collectie worden gegarandeerd door de innovatieve Sublime Sync-technologie, dit is Ragno's digitale technologie die het effect nabootst van oude houten planken die door slijtage en voetverkeer de glans van de gewaxte afwerking hebben verloren, terwijl deze behouden blijft op de minder versleten delen. Gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek, vormt de Ragno Ossimori collectie een goede combinatie voor wie een tijdloze en sfeervolle stijl in huis wil creëren.

De toepassing van deze serie keramisch parket

Deze Ragno Ossimori is niet alleen in diverse binnenruimtes perfect toe te passen, maar is ook zeker geschikt als keramisch parket buiten. Doordat de tegels gemaakt zijn van keramiek, gaan ze langer mee en zijn ze ook makkelijker in onderhoud. Wilt u deze vloer in huis toepassen? Combineer het dan met vloerverwarming, zodat ook het 'echte' gevoel warm is! Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer informatie over deze collectie van Ragno Tegels. Kom de Ragno Ossimori gerust eens bekijken bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers dan ook graag voor u klaar.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Ragno Tegels is te verkrijgen in onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren

  • Ossimori Avorio
  • Ossimori Beige
  • Ossimori Marrone
  • Ossimori Miele

Afmetingen

  • 11x54 cm
  • 20x120 cm
  • 25x150 cm

De Ragno Ossimori kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in de Ragno Ossimori keramische houtlook tegels en wilt u daar graag meer informatie over? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom! Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Ragno Ossimori collectie