Ragno Glace

De Ragno Glace tegelcollectie is een collectie keramische tegels in de stijl van handvorm tegels. De collectie vorm een prachtige keramische variant van de van oorsprong handgemaakte tegels. De mooie kleuren samen met het kleine formaat van de Ragno Glace tegels staan prachtig in iedere ruimte.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor de Ragno Glace tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook advies en meer informatie over de Glace tegels ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Ragno Glace handvorm tegels

Ragno Glace tegels zijn keramische herinterpretaties van handvorm tegels. Deze interpretatie geeft de collectie de kenmerkende uitstraling. Deze kenmerken zijn bijvoorbeeld lichte onvolkomenheden in het oppervlak en ongerectificeerde randen. Alle tegels binnen de Ragno Glace collectie hebben het formaat van 7,5x20 cm. De tegels in dit formaat zijn verkrijgbaar in 6 natuurlijk kleuren. Daarnaast zijn er nog enkele fraaie 3D afwerkingen binnen de collectie verkrijgbaar. De Ragno Glace tegels zijn enkel toepasbaar als keramische wandtegels. In alle ruimtes door de voordelen van hoogwaardig keramiek. Daarom kan de Ragno Glace colelctie ook goed in de keuken of badkamer gebruikt worden.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Ragno Tegels kan worden verkregen in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Glace Avio
  • Glace Bianco
  • Glace Blu Notte
  • Glace Mastice
  • Glace Muschio
  • Glace Turchese

Afmetingen:

7,5x20 cm

De Ragno Glace collectie kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de tegels uit de Ragno Glace collectie graag aan tegen een scherpe prijs. Samen met een advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom. Onze verkoopmedewerkers staan hier graag voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie