Ragno Freetime

De Ragno Freetime is een collectie houtlook tegels van Ragno. Deze collectie houtlook tegels is geschikt om ruimtes in woonhuizen een landelijk, natuurgetrouw karakter te geven. De houtlook van de Ragno Freetime wordt weergegeven in 5 kleuren. Het formaat van deze collectie is 12,5x50 cm. Met dit formaat worden de kleinere, houten planken nagebootst in de vorm van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van deze collectie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Freetime collectie

De houtlook van de Ragno Freetime collectie is tot in klein detail overgenomen van echt eikenhout. Zo wordt een levensechte houtlook in de textuur van de tegels overgenomen. Deze houtlook is te verkrijgen in zowel lichtere als donkere kleuren, om aangepast te kunnen worden naar uw eigen wens. Het formaat van de collectie is 12,5x50 cm, geïnspireerd op kleinere houten planken.

Toepassing

Wilt u een natuurgetrouwe uitstraling creëeren in iedere ruimte in uw woonhuis? Dan is de Ragno Freetime een zeer goede mogelijkheid. Dit komt door de kenmerken van echt hout die perfect zijn overgenomen in de textuur van deze collectie.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Freetime Avorio
  • Freetime Fumo
  • Freetime Marrone
  • Freetime Miele
  • Freetime Rovere

Afmetingen

12,5x50 cm

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over de Ragno Freetime collectie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs, of neem direct contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Freetime