Ragno Eterna

De Ragno Eterna is een collectie natuursteenlook keramische tegels met mooie structeren van kiezels en stenen in zich. Zo is de Ragno Eterna een keramische tegels die het karakter van natuursteen tot in perfectie overneemt. En dat allemaal samen met de voordelen van keramiek!

Heeft u interesse in de Eterna collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen, of een bezoek brengen aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Ragno Eterna Collectie

De touchè van kiezels en steentjes in een textuur hebben de inspiratie gevormd voor de Ragno Eterna collectie. Deze textuur staat voor dynamiek die gebruikt kan worden als afwerkingen van vloeren en wanden. In de Ragno Eterna collectie zijn 6 verschillende kleurvariaties verwerkt. Deze variaties bestaan ook nog eens uit wat drukkere en rustigere oppervlaktes. Daarnaast zijn er nog 5 variaties in afmetingen verkrijgbaar. Met ook formaten van 100x100 cm of 60x120 cm die als grote vloertegels of XXL wandtegels.

In alle ruimtes te gebruiken

De collectie Ragno Eterna is van keramiek. Door de voordelen van keramiek kan de collectie in alle ruimtes gebruikt worden. Bijvoorbeeld met een stroevere afwerking in de badkamer of in de keuken. Zo kunt u de rustiek van natuursteen overal in huis gebruiken!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Ragno Tegels is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Eterna Arena
  • Eterna Blanco
  • Eterna Greige
  • Eterna Mix Beige
  • Eterna Mix Gris
  • Eterna Mix Multicolor

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x90 cm, 60x120 cm, 100x100 cm.

De Ragno Eterna kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Ragno Eterna kunt u bij Regge Tegels & Vloeren vinden tegen een scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs geven wij u ook graag meer advies over de tegels. Voor een scherpe prijs en een goed advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie