NovaBell Paris

De NovaBell Paris is een collectie keramische tegels, dat al het moois van de harsoppervlakken oproept en ook alle kenmerken hiervan heeft. Paris is een moderne collectie die de ruimte vangt met de allure van urban-chic oppervlakken. Hiermee past de Paris collectie in de moderne trends op het gebied van keramiek.

Heeft u interesse in de NovaBell Paris tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij ons in de showroom langskomen kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

NovaBell Paris collectie

De harsoppervlakken van de NovaBell Paris collectie zijn in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Het oppervlak heeft 3 verschillende afwerkingen, 1 gladde afwerking en 2 afwerkingen met een reliëf-achtige structuur. Deze afwerkingen zijn in 5 kleuren verkrijgbaar en in 8 afmetingen, waaronder XL-formaten zoals 80×160 en 60×120 cm.

Paris toepassen

De NovaBell Paris kent brede mogelijkheden tot toepassing. In particuliere ruimtes kan de Paris goed tot zijn recht komen, bijvoorbeeld in de keuken. Maar ook commerciële ruimtes kunnen de uitstraling en mogelijkheden van deze collectie goed gebruiken.

Kleuren en afmetingen Paris collectie

Kleuren:
– Paris Plume
– Paris Ash
– Paris Noir
– Paris Amande
– Paris Ciment

Afmetingen:
20×20 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 100×100 cm, 60×120 cm, 80×160 cm

Afwerkingen:
– Naturale
– Struttura Righe
– Struttura Zig-Zag

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie keramische tegels? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Uiteraard kunt u voor een scherpe prijs ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Paris collectie