NovaBell Paris

De NovaBell Paris is een collectie keramische tegels, dat al het moois van de harsoppervlakken oproept en ook alle kenmerken hiervan heeft. Paris is een moderne collectie die de ruimte vangt met de allure van urban-chic oppervlakken. Lees hier meer over de collectie, of bekijk direct de afbeeldingen van de Paris collectie.

Heeft u interesse in de NovaBell Paris tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen van deze collectie: 


Paris Ciment


Paris Plume


Paris Ash


Paris Noir


Paris Ciment


Paris Noir


Paris Ash

Lees meer over NovaBell Paris

NovaBell Paris collectie

De harsoppervlakken van de NovaBell Paris collectie zijn in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Het oppervlak heeft 3 verschillende afwerkingen, 1 gladde afwerking en 2 afwerkingen met een reliëf-achtige structuur. Deze afwerkingen zijn in 5 kleuren verkrijgbaar en in 8 afmetingen, waaronder XL-formaten zoals 80×160 en 60×120 cm.

Paris toepassen

De NovaBell Paris kent brede mogelijkheden tot toepassing. In particuliere ruimtes kan de Paris goed tot zijn recht komen, bijvoorbeeld in de keuken. Maar ook commerciële ruimtes kunnen de uitstraling en mogelijkheden van deze collectie goed gebruiken.

Kleuren en afmetingen Paris collectie

Kleuren:
– Paris Plume
– Paris Ash
– Paris Noir
– Paris Amande
– Paris Ciment

Afmetingen:
20×20 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 100×100 cm, 60×120 cm, 80×160 cm

Afwerkingen:
– Naturale
– Struttura Righe
– Struttura Zig-Zag

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie keramische tegels? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Uiteraard kunt u voor een scherpe prijs ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!