Flaviker Nordik Stone

De textuur van de Flaviker Nordik Stone is geïnspireerd op sedimentaire gesteenten zoals Belgische steen en schelpstenen. De aanwezigheid van subtiele contrasterende aders, fossielen en antieke effecten versterken het uiterlijk. Hierdoor blijft de Nordik Stone trouw aan natuursteen. Op zoek naar rustiek natuursteen in de voordelen van hoogwaardig keramiek? Dan is de Flaviker Nordik Stone de ideale oplossing!

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u in de scherpste prijs voor de Flaviker Nordic Stone voorzien. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. 

Meer informatie over de Nordik Stone? Klik dan hier, of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Flaviker Nordik Stone:

Lees meer over Flaviker Nordik Stone

Flaviker Nordic Stone collectie

De Flaviker Nordik Stone collectie geeft de ontspannen uitstraling van natuurlijke schoonheid. Deze ontspannen en neutrale uitstraling geeft de Nordik Stone een grote mogelijkheid tot gebruik. De gekozen kleurvariaties blijven dicht bij natuursteen en brengen de textuur van de tegel een extra dimensie.

Flaviker Nordik Stone toepassing

De kenmerken van het natuursteen aan het oppervlak geven de Nordik Stone deze keramische tegel het fraaie uiterlijk en geven het ook een rustiek-chic look die goed te combineren valt. Bijvoorbeeld bij de meer karakteristieke oppervlakken van Flaviker zoals hout, beton en industrieel geïnspireerde metalen effecten. Combineer deze tegel om een prachtig effect te krijgen in elke ruimte!

Flaviker Nordik Stone kleuren en afmetingen

De Flaviker Nordik Stone is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Nordik Stone Ash
– Nordik Stone Black
– Nordik Stone Sand
– Nordik Stone Grey

Verder is de Nordik Stone in speciale Domino afwerkingen verkrijgbaar. Kijk hiervoor tussen de afbeeldingen.

Afmetingen: 
120×120 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Flaviker Nordic Stone kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de Nordic Stone in de scherpste prijs voorzien.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Nordic Stone of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!