Flaviker Nordik Stone

De textuur van de Flaviker Nordik Stone is geïnspireerd op sedimentaire gesteenten zoals Belgische steen en schelpstenen. De aanwezigheid van subtiele contrasterende aders, fossielen en antieke effecten versterken het uiterlijk. Hierdoor blijft de Nordik Stone trouw aan natuursteen. Op zoek naar rustiek natuursteen in de voordelen van hoogwaardig keramiek? Dan is de Flaviker Nordik Stone de ideale oplossing!

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Flaviker, hierdoor kunnen wij u voorzien van een goed advies samen met een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie over de Flaviker Nordik Stone? Klik dan hier, of neem contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Nordik Stone collectie natuursteenlook tegels

De Flaviker Nordik Stone collectie geeft de ontspannen uitstraling van natuurlijke schoonheid. Deze ontspannen en neutrale uitstraling geeft de Nordik Stone een grote mogelijkheid tot gebruik. De gekozen kleurvariaties blijven dicht bij natuursteen en brengen de textuur van de tegel een extra dimensie.

De toepassing van deze tegels

De kenmerken van het natuursteen aan het oppervlak geven de Nordik Stone deze keramische tegel het fraaie uiterlijk en geven het ook een rustiek-chic look die goed te combineren valt. Bijvoorbeeld bij de meer karakteristieke oppervlakken van Flaviker Tegels zoals hout, beton en industrieel geïnspireerde metalen effecten. Combineer deze tegel om een prachtig effect te krijgen in elke ruimte! Ook heeft de collectie een afwerking met een dikte van 20 mm. Zo kunnen de Flaviker Nordik Stone tegels ook als terrastegel gebruikt worden.

Flaviker Nordik Stone kleuren en afmetingen

De Nordik Stone collectie is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Nordik Stone Ash
  • Nordik Stone Black
  • Nordik Stone Sand
  • Nordik Stone Grey

Verder is de Nordik Stone in speciale Domino afwerkingen verkrijgbaar. Kijk hiervoor tussen de afbeeldingen.

Afmetingen:
120×120 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Flaviker Nordik Stone kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de Nordik Stone in de scherpste prijs voorzien. Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Nordik Stone of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Onze showroom bezoeken kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Nordik Stone collectie: