Panaria ZERO.3 Eternity

De Panaria Zero.3 Eternity is een fraaie keramische marmerlook tegel. Deze nagebootste marmerlook is niet te onderscheiden van echt marmer, doordat alle details van marmer ook verwerkt zijn in de Eternity serie. De prachtige scheuren en onregelmatigheden van marmer zitten ook in de Eternity serie. Maar deze serie heeft wel de voordelen van keramiek. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Genieten van marmerlook maar niet de nadelen van marmer? Kies dan voor de Zero.3 Eternity.

Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Panaria Zero.3 Eternity aan kunnen bieden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Bent u op zoek naar advies & informatie? Kom dan langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Panaria Zero.3 Eternity collectie

De Zero.3 Eternity collectie bestaat uit een selectie van de fraaiste, natuurlijke marmerlooks. Deze marmerlook kan in vele ruimtes toegepast worden door de veelzijdigheid van keramiek, maar ook door de verscheidene kleurvariaties. Met 4 kleurvariaties die verschillen van licht tot donker kan deze marmerlook tegel ook nog eens worden aangepast naar wens en gebruik. Door de extra grote formaten binnen deze serie kan er een fraai, aaneengesloten oppervlak worden gecreëerd zonder al te veel voeg. Haal de luxe uitstraling van Italiaans marmer in huis door te kiezen voor de Zero.3 Eternity.

Zero.3 Eternity toepassing

Marmer is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om ruimtes te voorzien van een luxe en klassieke uitstraling. De luxueuze uitstraling van marmer leent zich hier dan ook perfect voor. Met deze keramische mogelijkheid kan de luxe uitstraling van marmer ook bij u thuis worden toegepast, bijvoorbeeld om de badkamer van een fraaie uitstraling te voorzien. Maar ook openbare ruimtes, bijvoorbeeld een hotel of restaurant, kan worden verfraaid met de Panaria Zero.3 Eternity.

Zero.3 Eternity kleuren en afmetingen

De Zero.3 Eternity is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Zero.3 Eternity Statuario White
– Zero.3 Eternity Arabesque Pearl
– Zero.3 Eternity Breach Grey
– Zero.3 Eternity Marquina Black

Afmetingen:
120×120 cm, 120×260 cm

Panaria Zero.3 Eternity kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de Zero.3 Eternity in de scherpste prijs voorzien. Klik hier om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de scherpste prijs.

Wilt u meer informatie over de Panaria Zero.3 Eternity? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: