Panaria Tegels

Panaria Ceramica is een Italiaanse producent van keramische vloer en wandtegels. Dankzij de focus op research en innovatie staat Panaria bekend om hoge kwaliteit. Panaria produceert vanuit de visie dat een totale verzorging een huis tot een droomhuis kan maken. Panaria produceert een breed assortiment aan diverse tegelseries die passen bij iedere stijl en interieur. Hierdoor kunt u elk vertrek precies naar uw wens inrichten en kunt u lange tijd genieten van uw vloer of wand. Tegelseries kunnen in combinatie gebruikt worden met decoratieve elementen om een unieke stijl te creëren.

Bekijk hieronder de series van Panaria. Staat de serie van Panaria die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over Panaria tegels? Klik dan hier of neem contact met ons op.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria Ceramica. Daarom kunnen wij u in de scherpste prijs samen met advies op maat voorzien. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij Panaria tegels aan kunnen bieden? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij hebben ook series van Panaria in onze showroom liggen. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Onze series Panaria tegels:

Panaria Ceramica

Panaria Ceramica is onderdeel van Panaria Group Industrie Ceramiche. Dit is een Italiaanse, wereldwijde multinational. De Panaria Group is een van de wereldleiders in de vorm van keramische wand- en vloertegels en keramische decoraties. Sinds 1974 is Panaria een betrouwbaar merk dat kwaliteit, innovatie en design combineert om de behoeften van de consument te interpreteren en om te zetten in fraaie tegelcollecties met een breed scala aan gebruik. Technologische innovatie is de sleutel voor Panaria tot het bereiken van nieuwe doelstellingen in de productie van keramiek, waarbij ook de eco-duurzaamheid voortdurend in het achterhoofd wordt gehouden!

Panaria tegelcollecties

Panaria tegelcollecties lopen zowel mee met de moderne interieurtrends als dat de collecties een eigentijdse stijl hebben. Hiermee heeft Panaria een breed assortiment ontwikkeld met mogelijkheden voor zowel particulier als bedrijven of designers en architecten. Houtlook, natuursteenlook of betonlook? Allemaal mogelijk binnen de uitgebreide collecties van Panaria.

Op zoek naar houtlook keramische tegels? Kijk dan eens naar de  North Cape.
Op zoek naar natuursteenlook of marmerlook? Kijk dan eens naar de Bioarch of de Zero.3 Enternity.
Op zoek naar betonlook keramische tegels? Kijk dan eens naar de Memory Mood.

Panaria tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs samen met bijpassend advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Panaria of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!