Panaria Tegels

Panaria Tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer en wandtegels. Dankzij de focus op research en innovatie staat Panaria bekend om hoge kwaliteit. Panaria produceert vanuit de visie dat een totale verzorging een huis tot een droomhuis kan maken. Panaria Ceramiche produceert een breed assortiment aan diverse tegelseries die passen bij iedere stijl en interieur. Hierdoor kunt u elk vertrek precies naar uw wens inrichten en kunt u lange tijd genieten van uw vloer of wand. Tegelseries kunnen in combinatie gebruikt worden met decoratieve elementen om een unieke stijl te creëren.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria Ceramica. Daarom kunnen wij u in de scherpste prijs samen met advies op maat voorzien. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij deze tegels aan kunnen bieden? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij hebben ook series van dit merk in onze showroom liggen. Kom gerust eens langs in onze showroom! Of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over het bedrijf Panaria Ceramica

Panaria Ceramica is onderdeel van Panaria Group Industrie Ceramiche. Dit is een Italiaanse, wereldwijde multinational. De Panaria Ceramica Group is een van de wereldleiders in de vorm van keramische wand- en vloertegels en keramische decoraties. Sinds 1974 is dit bedrijf een betrouwbaar merk dat kwaliteit, innovatie en design combineert om de behoeften van de consument te interpreteren en om te zetten in fraaie tegelcollecties met een breed scala aan gebruik. Technologische innovatie is de sleutel voor dit Italiaanse merk tot het bereiken van nieuwe doelstellingen in de productie van keramiek, waarbij ook de eco-duurzaamheid voortdurend in het achterhoofd wordt gehouden!

Het assortiment van Panaria

De Panaria Ceramica tegelcollecties lopen zowel mee met de moderne interieurtrends als dat de collecties een eigentijdse stijl hebben. Hiermee heeft dit bedrijf een breed assortiment ontwikkeld met mogelijkheden voor zowel particulier als bedrijven of designers en architecten. Houtlook, natuursteenlook of betonlook keramische tegels? Allemaal mogelijk binnen de uitgebreide collecties van Panaria Ceramica. Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer advies over de mogelijkheden binnen het assortiment. Hiervoor kunt u gerust eens een bezoek brengen aan onze showroom.

Vloertegels van Panaria

Panaria vloertegels zijn vloertegels die bekend staan om de hoge kwaliteit. Deze goede kwaliteit wordt binnen het assortiment gecombineerd met een prachtig gevoel van stijl. Het bedrijf let goed op de details van de natuurlijke materialen die de inspiratie voor de vloertegels vormen. De uitstraling wordt gecombineerd met afwerkingen van tegels die geschikt zijn voor alle ruimtes. Zo worden er bijvoorbeeld Panaria vloertegels geproduceerd met een goede anti slip laag. Op deze manier kunnen de vloertegels uit dit assortiment bijvoorbeeld gebruikt worden als keramische vloertegels in de badkamer of keuken.

Panaria Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs samen met bijpassend advies op maat. Neem voor advies contact met ons op, of breng eens een bezoek aan onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen