Panaria Tegels

Panaria Ceramica is een Italiaanse producent van keramische vloer en wandtegels. Dankzij de focus op research en innovatie staat Panaria bekend om hoge kwaliteit.

Panaria tegels

Vanuit de visie dat een totale verzorging een huis tot droomhuis kan maken produceert Panaria een breed assortiment aan diverse tegelseries die passen bij iedere stijl en interieur. Hierdoor kunt u elk vertrek precies naar uw wens inrichten en kunt u lange tijd genieten van uw vloer of wand. Tegelseries kunnen in combinatie gebruikt worden met decoratieve elementen om een unieke stijl te creëren.

De populairste tegelseries van Panaria zijn: Bioarch, Buxstone en Doghe 0.3.

Lees meer over Panaria Tegels

Panaria Bioarch

De Bioarch serie bestaat uit tegels met een sterke uitstraling. De keramische tegels versterken het ruimtelijke gevoel en completeren elke ruimte. Door het gebruik van kleurvariaties in de tegels wordt de eentonigheid van tegels gebroken en resteert een prachtige keramische vloer.


Panaria Doghe 0.3

De Doghe 0.3 tegelserie maakt gebruik van de prachtige uitstraling van natuurlijk hout gecombineerd met de talloze voordelen van keramische vloer- en wandtegels. Door de warme sfeer van hout wordt een prachtige natuurlijke vloer gecreëerd, zonder dat u bang hoeft te zijn voor krassen, slijtage en deuken of gaten in de vloer. De 0.3 serie is extra dun voor optimaal gemak bij het leggen.


Panaria Memory Mood

Memory Mood is momenteel erg populair! Memory Mood is een prachtige serie keramische tegels in de hippe betonlook, gecombineerd met de vintage look. Door de combinatie van deze twee tegels creëert u een warme, gezellige sfeer in huis. Deze prachtige betonlook serie bevat vloertegels van 60,3×60,3 cm met bijpassende, kleurrijke decors in 20×20 cm van Panaria Memory Mood. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Memory Mood is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen:

Creamy – Hazel – Keen – Copper – Sheer – Dim
Ook hebben wij nog 9 verschillende decor tegels in de afmeting 20x20x9mm.

Panaria North Cape

North Cape is een nieuwe serie van Panaria Ceramiche. Deze mooie houtlook serie is verkrijgbaar in 4 prachtige kleurschakeringen. Deze nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op de onregelmatige hout intensiteit. Het keramisch parket van Panaria North Cape heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Dankzij de ingebouwde technologie gebaseerd op zilver, zijn de tegels beschermd door een innovatieve antibacterie laag die tot 99,9% van alle bacteriën aanwezig op de oppervlakte doodt. Ook biedt dit de tegels een langwerkende bescherming los van weer en klimaat invloeden en herhaaldelijke reiniging in een gebruiksomgeving.

Onderstaand ziet u de beschikbare kleuren; Reisa, Drove, Gutulia en Rondane. Deze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 30×180 – 20×180 – 20×90 cm.

Het volledige assortiment van Panaria omvat de volgende tegelseries:

Cotto Albergati
Bioarch
Magister
Doghe 0.3
Doghe di Quercia
Buxstone
Magnifica
Experience 0.3
Experience
D Mansion
Mods
Lightquarz 0.3
North Cape
Discover
Petra Latina
Utopia 0.3
UrbaNature
Ethos
Town
Petra di Fanes
Assi d’Alpe
Headline
Vitalyty
Memory Mood
Aisthesis
Kult
Aisthesis 0.3

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Panaria of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!