Panaria Tegels

Panaria Tegels is een Italiaanse producent van keramische vloer en wandtegels. Dankzij de focus op research en innovatie staat Panaria bekend om hoge kwaliteit. Panaria produceert vanuit de visie dat een totale verzorging een huis tot een droomhuis kan maken. Panaria Ceramiche produceert een breed assortiment aan diverse tegelseries die passen bij iedere stijl en interieur. Hierdoor kunt u elk vertrek precies naar uw wens inrichten en kunt u lange tijd genieten van uw vloer of wand. Tegelseries kunnen in combinatie gebruikt worden met decoratieve elementen om een unieke stijl te creëren.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria Ceramica. Daarom kunnen wij u in de scherpste prijs samen met advies op maat voorzien. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij Panaria tegels aan kunnen bieden? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij hebben ook series van Panaria in onze showroom liggen. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Enkele series uit het assortiment van Panaria

Panaria Ceramica

Panaria Ceramica is onderdeel van Panaria Group Industrie Ceramiche. Dit is een Italiaanse, wereldwijde multinational. De Panaria Group is een van de wereldleiders in de vorm van keramische wand- en vloertegels en keramische decoraties. Sinds 1974 is Panaria een betrouwbaar merk dat kwaliteit, innovatie en design combineert om de behoeften van de consument te interpreteren en om te zetten in fraaie tegelcollecties met een breed scala aan gebruik. Technologische innovatie is de sleutel voor Panaria tot het bereiken van nieuwe doelstellingen in de productie van keramiek, waarbij ook de eco-duurzaamheid voortdurend in het achterhoofd wordt gehouden!

Assortiment Panaria

De Panaria tegelcollecties lopen zowel mee met de moderne interieurtrends als dat de collecties een eigentijdse stijl hebben. Hiermee heeft Panaria een breed assortiment ontwikkeld met mogelijkheden voor zowel particulier als bedrijven of designers en architecten. Houtlook, natuursteenlook of betonlook? Allemaal mogelijk binnen de uitgebreide collecties van Panaria.

Panaria Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs samen met bijpassend advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Panaria of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen