Panaria Kairos

De Panaria Kairos is een houtlook tegels voor vloeren, wanden en buitenruimtes. De look van dit hout is gehaald uit eikenhout. Dat vervolgens met veel esthetiek is ontwikkeld en omgezet in een collectie met alle kenmerken van eikenhout gecombineerd met fraaie kleurtinten. De aantrekkingskracht van eikenhout is ook exact hetgeen dat de details van deze collectie heeft gevormd.

Bent u benieuwd naar een prijsopgave voor de Panaria Kairos? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of bezoek onze showroom en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Panaria Kairos collectie

De Panaria Kairos collectie geeft een gevoel van eikenhout dat de effecten met zich meedraagt met sporen uit de tijd. Dit roept een gevoel van natuurlijkheid op dat in klassieke en moderne interieurs gebruikt kan worden. Zo zijn keramische houtlook tegels ontwikkeld met een sterke persoonlijkheid en een prachtig temperament. Dankzij deze karaktertrekken kan de Panaria Kairos elke ruimte een onmiskenbare aantrekkingskracht geven. De Kairos collectie van Panaria Tegels is daarnaast nog een zeer uitgebreide collectie. De collectie is verkrijgbaar in 6 kleurvariaties en 3 formaten. Met zelfs een 20 mm afwerking voor buitenruimtes.

De toepassing

Panaria heeft de Panaria Kairos ontwikkeld om in alle projecten gebruikt te kunnen worden. Bijvoorbeeld als keramisch parket of keramisch parket visgraat in uw woonkamer of keuken. Maar ook als wandtegels kan deze collectie zeer goed gebruikt worden. Daarnaast kan de collectie ook als houtlook terrastegels worden verwerkt door de 20 mm afwerking voor buiten.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Kairos Imera
  • Kairos Anemos
  • Kairos Ilios
  • Kairos Zoi
  • Kairos Stigmi
  • Kairos Pathos

Afmetingen:

30x120 cm, 20x120 cm, 7,5x60 cm.

De Panaria Kairos kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een offerte aanvragen voor de Panaria Kairos om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Wilt u daarnaast nog meer informatie of advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Bent u voor een zakelijk project op zoek naar de Kairos collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie