Panaria Bioarch

De Panaria Bioarch is een keramische tegel serie die bestaat uit tegels met een sterke en robuuste uitstraling. De keramische tegels versterken het ruimtelijke gevoel en completeren elke ruimte, ondermeer door de neutrale uitstraling waardoor deze tegel in veel ruimtes te gebruiken is. Door het gebruik van kleurvariaties in de tegels wordt de eentonigheid van tegels gebroken en resteert een prachtige keramische vloer. Door deze kleurvariaties zal de Bioarch ook nooit saai op het oog vallen.

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor Panaria tegels. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom voor advies van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van deze collectie

Panaria Bioarch collectie

Geïnspireerd op natuurlijk quartzsteen, heeft Panaria deze natuurlijke uitstraling bijna perfect omgezet in een fraaie keramische tegel. Deze tegel geeft de rustieke uitstraling waardoor een ontspannen sfeer binnen elke ruimte kan worden gecreëerd. De kenmerken van natuursteen, zoals de fraaie schakeringen aan het oppervlak zijn overgenomen in kleine details, waarmee deze keramische tegel bijna niet van echt natuursteen is te onderscheiden! Ook de 4 kleurvariaties blijven dicht bij de natuurlijke kleuren.

Panaria Bioarch toepassing

In de Bioarch tegelserie komen natuur en technologie samen. Natuur, in de vorm van de natuurstenen uitstraling en technologie in de vorm van hoogwaardig keramiek. Deze combinatie heeft geleid tot een concept dat zich richt op relatie tussen mens en natuur. Deze relatie kan in elke ruimte worden gebracht door de Panaria Bioarch. Breng een heerlijke, rustige uitstraling die dicht bij de natuur blijft door te kiezen voor de Bioarch keramische tegel!

Bioarch kleuren en afmetingen

De Bioarch is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Bioarch Barge Gialla
– Bioarch Barge Gialla Spazzolata
– Bioarch Barge Grigia
– Bioarch Barge Grigia Spazzolata

Afmetingen:
15x60 cm, 20x20 cm, 20x30.5 cm, 20x41 cm, 30x60 cm, 30x60.3 cm, 60x60 cm, 60.3x60.3 cm.

Verder is de Bioarch in enkele speciale afwerkingen verkrijgbaar, zoals gevarieerde matjes en extra smalle tegels. Neem voor meer informatie over deze speciale afmetingen gerust contact met ons op.

Panaria Bioarch kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u in de scherpste prijs samen met advies op maat voorzien. Vraag voor de scherpste prijs vrijblijvend een offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Panaria of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen