Panaria Even

De Panaria Even is een keramische betonlook tegel. De Panaria Even-collectie voldoet aan de behoeften van een groot publiek dat huizen wil personaliseren met originele, op maat gemaakte designontwerpen. Het ontwerp van de textuur van deze keramische tegel en de intensiteit van de kleuren zijn gevarieerd en zeer modern en creëren frisse, moderne oppervlakken. Hiermee worden de aantrekkelijke, driedimensionale effecten van de texturen benadrukt, en worden verfijnde ontwerpideeën geïnspireerd door nieuwe grafische elementen die moderniteit met traditie combineren.

Meteen weten tegen welke scherpe prijs wij de Panaria Even aan kunnen bieden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of neem bij vragen contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen voor advies is uiteraard ook mogelijk.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Panaria Even collectie

De Panaria Even collectie herinterpreteert de materialiteit van betonnen oppervlakken met een subtiele en stoere uitstraling. Dit creëert een moderne en strakke tegel. De Even is verkrijgbaar in de maat 35×100 cm en verkrijgbaar in 6 complementaire kleuren die passen bij de textuur op het oppervlak. Deze kleuren zorgen ervoor dat de Even kan worden gecombineerd met alle Panaria tegelcollecties.

Even toepassing

De Even collectie is de ideale oplossing voor het creëren van harmonieuze uitstralingen, in alle delen van het huis, of openbare en commerciële ruimtes. Stijlvolle vloer en wandbekleding in de vorm van een moderne betonlook; de ideale oplossing voor de huidige en moderne interieurideeën. En dat ook nog eens in de vorm van hoogwaardig keramiek!

Panaria Even kleuren en afmetingen

De Panaria Even is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Even Snow
– Even Ivory
– Even Dove
– Even Cherry
– Even Leaf
– Even Ocean

Afmetingen:
35×100 cm

Verder is de Even in enkele speciale afmetingen en afwerkingen beschikbaar. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Panaria Even kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Panaria tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs samen met bijpassend advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de Panaria Even of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Even collectie