Fondovalle Action

De Fondovalle Action is een keramische tegel collectie met een uitstraling van aangetast cement. De keramische tegel heeft de kenmerken van cement dat door de tijd en elementen is aangetast. Hierdoor is een prachtige ‘versleten’ cementlook gecreëerd aan het oppervlak. Deze look is uniek te noemen binnen de tegelwereld. De vintage uitstraling van de tegels heeft een eigentijdse uitstraling, maar is toch nog populair onder moderne interieurontwerpers.

Meteen de scherpste prijs voor de Action weten? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Action collectie

De meest kunstzinnige uitstraling van cementlook, samen met een fraaie kleurexpressie krijgen vorm in een absoluut vernieuwende keramische tegel met de Fondovalle Action collectie. Het cementeffect doet denken de tekenen van een creatief verouderingseffect, dat tot uiting komt in de veranderingen in de kleurschakeringen en de verscheidene decoratie afwerkingen van deze serie. Deze collectie is voornamelijk te krijgen in grotere formaten, formaten die passen bij een cementlook-uitstraling. De Fondovalle Action vertegenwoordigt design, kunst en vakmanschap.

Het gebruik van deze tegel

Een cementlook is in vele ruimtes toe te passen. Maar een cementlook met een verouderingseffect is hiervoor nog een unieke mogelijkheid. Deze cementlook zal ook voor architecten en designers een nieuwe mogelijkheid vormen om ruimtes en vertrekken te verfraaien. En dat ook nog eens in de praktische voordelen van keramiek, waardoor ook in een sauna, welness of uw eigen badkamer de verouderde cementlook te krijgen is. Ga voor grote vloertegels in alle ruimtes met de Fondovalle Action.

Action kleuren en afmetingen

De Fondovalle Action is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Action Light
  • Action Dark

Afmetingen:
60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 160×320 cm

Fondovalle Action kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor kunnen wij ook de Fondovalle Action tegen de scherpste prijs aanbieden. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Of kom gerust langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het deze serie