Woonhuis Zwaag

Voor deze woning in Zwaag hebben wij groot-formaat keramische natuursteenlook tegels mogen verzorgen.

Project woonhuis Zwaag

Voor deze woning in Zwaag hebben wij groot-formaat keramische natuursteenlook tegels mogen verzorgen. De tegels zijn op de volledige begane grond doorgelegd zodat het in elke ruimte één geheel vormt. Daarnaast is voor het grote formaat van de tegel minder voeg nodig waardoor dat ook al voor een meer uniform geheel zorgt. De grote vloertegels geven een prachtig geheel aan het project.

Natuursteenlook tegels

Echt natuursteen heeft als materiaal helaas veel nadelen zoals broosheid en krasgevoeligheid. Ook zijn tegels van natuursteen vaak niet van een hoge kwaliteit, hebben ze veel onderhoud nodig en gaan ze niet al te lang mee. Keramische natuursteenlook tegels zijn het beste alternatief voor echte natuursteen tegels. Deze keramische tegels zijn namelijk kleur-, kras- en slijtvast maar ook onderhoudsarm en vochtbestendig. Met deze eigenschappen gaan de natuursteenlook keramische tegels extra lang mee en heeft u er weinig omkijken naar. Door de moderne technologie van tegenwoordig worden alle kenmerken van het natuursteen tot in klein detail omgezet in de keramische natuursteenlook tegels waardoor de tegels vrijwel niet meer van de echte natuurstenen zijn te onderscheiden.

Meer informatie

Wilt u graag weten welke tegels bij dit project gebruikt zijn of heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Langskomen in onze showroom om de tegels met eigen ogen te bekijken is uiteraard ook mogelijk. Wij voorzien u graag van eerlijk en persoonlijk advies! Benieuwd naar een scherpe prijs voor de tegels van dit project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen